Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Fél...

5 hetes terhes vagyok. Fél éve elment egy baba. Néha rózsaszínű folyásom van, ( nem vészesen) Ugye nem megy el megint?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Azonnal doki!Kapsz utrogesztánt vagy más ilyen jellegű gyógyszert!A rózsaszín vagy barnás folyás nem jó!!!!!Én egy percet sem várnék!!!Sokkal rosszabb otthon parázni!!!Nekem is így volt 5 hetesen ,éjszaka vettem észre és azonnal mentem ügyeletre!!!
2010. márc. 28. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval!Azonnal menj orvoshoz. Hétvége van, menj az ambulanciára! De ne várj egy percet sem! Nekem is volt hasonló, és nagy szerencse volt, hogy gondolkodás nélkül dokihoz mentem!
2010. márc. 28. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen,doki!Nem vicc!!!

Nekem is volt így még 5hetes se volt,és bevérzés volt a petezsák alatt azért rózsaszineztem.Doki mondta is hogy ügyelet ha ő nem rendel és nem mulik és persze akarod a babát!?

2010. márc. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!