Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rozsaszínü vérzésem van és...

Rozsaszínü vérzésem van és görcsölök is egyben a vérzés ugynézki erösödik. Most meg fogjönni vagy mi ez a rozsaszínü vérzés? Ettöl még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nekem januárba 15.volt meg.De elötte (nov 11 és dec 11.én volt meg) De viszont most a multhétre vártam.Egészen a mai napig nem volt semmi.

2014. febr. 19. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért tetted a terhesség kategóriába? Van pozi teszted, terhes vagy? Ha igen, akkor menj dokihoz, mert vetélés lehet, ha nem akkor szimplán menstruálni fogsz.
2014. febr. 19. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,hogy sajnos még nem annyira fejlett az ember, hogy interneten keresztül beléd lássunk (élőben sem). Szerintem csak szimplán megjön, de csinálj tesztet, hogyha pozitív akkor irány doki!
2014. febr. 19. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

ha nem jött meg miért nem teszteltél???

tesztelj most és ha pozitív akkor menj orvoshoz mert lehet vetélés is, ha negatív akkor csak meg fog jönni!!

2014. febr. 19. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínű meg fog jönni a mikulás.
2014. febr. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!