Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal még nem feküdtem le, de az a váladék, ami a péniszéből jön ki már hozzáért a hüvelyemhez és be is kerülhetett. Úgy tudom az is tartalmaz spermiumot. Nem mindig jön meg rendesen, nagy ritkán késik, mint pl most is. De a késés mellett a terhesség legelső tünetei is jellemzőek lehetnek. A melleim érintésre fájnak, voltak rosszúllétek /szédülés, hányinger/. Ezen kívül amikor a barátom ujjazott nagyon véreztem. Nem tudom miért. Az is tünet elvileg, hogy a megtermékenyítés után 6-12 nappal vérzés jelentkezhet, amit sokan összekevernek a menstruációval. Ez lehet az? Szerintetek? Bunkó és lenéző válaszok kíméljenek.#terhesség első tünetei #vérzés terhesség előtt
2013. aug. 16. 12:46
1/3 anonim válasza:
Csinálj tesztet és kimutatja. Én kétlem, hogy terhes lennél, mindössze csak késik..
2/3 anonim válasza:
nagyon kicsi rá aze sély hoyg etrhes legyél főleg hogy akkor még szűz voltál azért véreztél az ujjazásnál mert akkor szakadt át a szűzhártyád. Máskor ne tegye oda a hüvelyedhez gumi nélkül a péniszét, jobb abiztonság. De aza pár spermium ami lehet az előváladékban tuti nem mászik fel magától végig a hüvelyeden át a szűzhártyán és még pont ovud is legyen. Ez nem valószinű. Sokakanak késik most az időjárás miatt. Te is láthatd minden 10. kérdés ez mirét késik amikor nem avgyok terhes. A meleg be tud zavarni a szervezetbe és nem vagyunk gépek hogy midnig uyganugy működjünk. A hormonok ingadoznak stb...
3/3 anonim válasza:
Kicsi az esélye! De figyeljetek oda jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!