33 hetes terhes vagyok, elmentem wc-re és pisilés után kis rozsaszinü flyásom volt. baj van?
Figyelt kérdés
2008. máj. 9. 18:42
1/6 anonim válasza:
nem görcsölsz? esetleg nincs wc-si ingered sürübben?
2/6 A kérdező kommentje:
Néha szúr a jobb oldalam , de semmi. Pisili csak utána mentem megint és azóta nem . De a baba mocorog és fáj a fejem.
2008. máj. 9. 19:51
3/6 anonim válasza:
Hát szerintem érdemes lenne megkérdezni egy orvost, de esetleg nem magas a vérnyomásod?? Nemtudod valahol megmérni? De addig is pihenj le, de szerintem egy telefon nem ártana, és mindenképp válaszolj hogy mit mondott az orvos ha felhívtad.
4/6 anonim válasza:
Mindenképp javallott orvoshoz menni minél előbb. Én kétszer véreztem, és azt mondták, ha csak egy csöpp is, vagy barnás, rózsaszínes folyásom van, azonnal menjek vissza, ha nem akarok megszülni...
Lehet bármitől, jobb utánajárni és elkerülni a koraszülést és a bajt!!
A vér nem játék, még ha kicsi is!!
5/6 anonim válasza:
szia.nem voltatok együtt a pároddal tegnap?
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.!! Meg van a baj. Nem a babával hál isten.
Volt egy gyuladásom, a doki erre felírt Kliont elfelejtette közölni hogy mivel járhat.. Ami csak mégjobban beindította. Ma voltam a korházba és kitisztítottak és gyuladáscsökkentőt adtak. Most várunk.Remélem Jobb lesz. puszi
2008. máj. 10. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!