Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen van esélyem munkát...

Terhesen van esélyem munkát találni?

Figyelt kérdés
Eddig szakácsként(pályakezdő) dolgoztam (szakmám szerint is az vagyok) 2 hónapja +pár napja dolgoztam épp a cégnél(próbaidő), amikor megtudtuk párommal a nagy(on rossz) hírt, 7 tesztem is pozitív lett. Másnap elég feszülten mentem be munkahelyemre, egy ottani barátnőm meg is kérdezte mi a baj, majd amikor elmondtam, ő egyszerre tovább adta a főnöknek. 1.-én járt volna le a próbaidőm, viszont 05.31.-én felmondattak nekem, indoklás nélkül. Ma voltam orvosnál aki megerősítette hogy 2 hónapos terhes lehetek. Az lenne a kérdésem hogy így van esélyem munkát találni? Előre is köszönöm

2018. jún. 4. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Előbb is visszamehet dolgozni, nem kötelező kivárni a 3 évet.Sokféle megoldás létezik.
2018. jún. 6. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Ja, miután a munkáltatót atverve felvetette magát dolgozni, majd lelépett X évre/Hónapra, biztos nagyon szívesen várják vissza dolgozni.....Kötve hiszem h bármelyik munkáltató is ezekután visszavár egy ilyen munkavállalót.
2018. jún. 6. 10:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sikerült találnom a szakmámban is állást! 1 hónapos próbaidővel, természetesen elmondtam hogy babát várok (a volt gyakorlati tanárom éttermébe sikerült elmennem) még szerencse hogy ő megértette a helyzetem. :)
2018. jún. 6. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Pesszimisták, negatívak, pampogók, remélem olvastátok !

Állást talált saját szakmájában .

Gratula !!

2018. jún. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!