Terhesen milyen munkát van esélyem kapni? Merre és hogyan keressek?
Figyelt kérdés
Még az elején vagyok, szóval eltitkolhatnám, de nem szeretném, mert ha mégis kiderül az nagy stressz és árthat a babának. Időszakos munkát is szívesen vállalnék, akár 1 hónapra is, bejelenteni sem kell feltétlen, a papírokat el tudom intézni magamnak.
Tényleg csak dolgozni szeretnék hogy ne itthon üljek még 8 hónapot, mert jól vagyok, és unatkozom. Persze a pénz is jól jönne!
3 diplomám van, 5 nyelven beszélek, 8 év szakmai tapasztalatom van főleg pénzügyben, ebből 4 év vezetői. Nem zavarna ha alább kéne adnom úgyis csak átmeneti. Az a baj ilyen képesítésekkel mindenki hosszú távra keres csak munkavállalót... tagadjam le mit tudok? Vagy a terhességet? Kimondottan időszakos munkát hol kereshetnék?
Bármilyen építő jellegű ötletnek örülnék!
2011. jan. 3. 16:32
1/6 anonim válasza:
Vállalj fordítást, tolmácsolást, korrepetálást a nyelvből. Felvenni terhesen nem fognak sehová, fekete munka nem jó ötlet.
2/6 anonim válasza:
Olyasvalakit keress aki pl. callcentereseket is alkalmaz otthonról, volt egy ilyen ügyfelem, de bevallom már nem emléxem a számára és a nevére. Érdeklődj ilyen magánvállakozóknál, akik ilyen munkára keresnek munkaerőt. Vagy tudok ajánlani mellékkereseti lehetőséget, befektetés nélkül, nem kell eladni semmit, de nem egy nap alatt éred el a komolyabb fizetést. De ide olyan embereket keresek akiknek céljaik vannak, és akarnak is dolgozni, akkor viszont a támogatást is megkapják.
3/6 anonim válasza:
Call centert még azért is emeltem ki, mert láttam igen sok nyelven beszélsz, és vannak olyanok akik többet fizetnek idegennyelvre. Valamint igen, ott a korrepetálás, nálad, vagy neten keresztül.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a fordításra én is gondoltam, tavasszal le is teszem a szakfordítóit hátha segít, illetve így számlaképes is lehetek. Viszont az a tapasztalatom hogy nagyon nehéz fordítási munkát találni, főleg angolt, rengeteg diák vállal kétes minőségben, így nem bíznak az "új arcokban" a megbízók. Valaki tudja hol érdemes fordítási munkát keresni?
2011. jan. 3. 17:50
6/6 A kérdező kommentje:
Angol, holland, spanyol, esetleg német is.
2011. jan. 6. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!