Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Terhesen milyen munkát van...

Terhesen milyen munkát van esélyem kapni? Merre és hogyan keressek?

Figyelt kérdés

Még az elején vagyok, szóval eltitkolhatnám, de nem szeretném, mert ha mégis kiderül az nagy stressz és árthat a babának. Időszakos munkát is szívesen vállalnék, akár 1 hónapra is, bejelenteni sem kell feltétlen, a papírokat el tudom intézni magamnak.

Tényleg csak dolgozni szeretnék hogy ne itthon üljek még 8 hónapot, mert jól vagyok, és unatkozom. Persze a pénz is jól jönne!

3 diplomám van, 5 nyelven beszélek, 8 év szakmai tapasztalatom van főleg pénzügyben, ebből 4 év vezetői. Nem zavarna ha alább kéne adnom úgyis csak átmeneti. Az a baj ilyen képesítésekkel mindenki hosszú távra keres csak munkavállalót... tagadjam le mit tudok? Vagy a terhességet? Kimondottan időszakos munkát hol kereshetnék?

Bármilyen építő jellegű ötletnek örülnék!

2011. jan. 3. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Vállalj fordítást, tolmácsolást, korrepetálást a nyelvből. Felvenni terhesen nem fognak sehová, fekete munka nem jó ötlet.
2011. jan. 3. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyasvalakit keress aki pl. callcentereseket is alkalmaz otthonról, volt egy ilyen ügyfelem, de bevallom már nem emléxem a számára és a nevére. Érdeklődj ilyen magánvállakozóknál, akik ilyen munkára keresnek munkaerőt. Vagy tudok ajánlani mellékkereseti lehetőséget, befektetés nélkül, nem kell eladni semmit, de nem egy nap alatt éred el a komolyabb fizetést. De ide olyan embereket keresek akiknek céljaik vannak, és akarnak is dolgozni, akkor viszont a támogatást is megkapják.
2011. jan. 3. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Call centert még azért is emeltem ki, mert láttam igen sok nyelven beszélsz, és vannak olyanok akik többet fizetnek idegennyelvre. Valamint igen, ott a korrepetálás, nálad, vagy neten keresztül.
2011. jan. 3. 17:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a fordításra én is gondoltam, tavasszal le is teszem a szakfordítóit hátha segít, illetve így számlaképes is lehetek. Viszont az a tapasztalatom hogy nagyon nehéz fordítási munkát találni, főleg angolt, rengeteg diák vállal kétes minőségben, így nem bíznak az "új arcokban" a megbízók. Valaki tudja hol érdemes fordítási munkát keresni?
2011. jan. 3. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen nyelv?
2011. jan. 5. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Angol, holland, spanyol, esetleg német is.
2011. jan. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!