Ha valami van a bébivel, pl. megáll a fejlődése vagy ilyesmi, azt én abból, hog nem nő a hasam, látom?
Figyelt kérdés
2007. nov. 30. 11:45
1/3 anonim válasza:
Az nem támpont, hogy nem nő a hasad, mert egyéni lehet. Ha jársz kontrollra az orvosodhoz, meg tudja állapítani. Nem tudom, mennyi idős terhes vagy, de a védőnő is meg tudja nézni a szívhangot. Ne aggódj, minden rendben van!
2/3 anonim válasza:
nekem sem nő a gsasm, már vagy 3-4 hete szinte semmit, most vagyok 18.hétben, engem is kicsit aggaszt
3/3 anonim válasza:
Szia!
A has növekedéséből nem látod, nem tudod megállapítani, hogy valami van a babával!Csak azt tudom mondani,hogy 3-4 hetente menj dokihoz ő mindig megnézi, hogy az előző értékekhez mennnyit nőtt a babó!Ne izgúlj, ha baj van úgy is szól, hisz ez a dolga!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!