Sokat hányok,16 hetesek vagyunk a bébivel és nem akar múlni, a fogaim is kezdenek romlani, a torkom is fáj napok óta rekedt a hangom, ez lesz végig? Lehet ez ellen tenni valamit?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 21:50
1/4 anonim válasza:
Reméljük nem fogsz végig.Nagyon fáj a torkod?:S Elhiszem,hogy rossz, de muszáj hámosítanod, szóval tejet neki mézet bármit csak nyelj rá sokat, nehogy baj legyen.Nem ijesztgetni akarlak félre ne értsd, csak élesen él bennem a Gödör c. horror egyik képe:D
2/4 anonim válasza:
Én az első babámmal végig hánytam 9 hónapig, még szülés közben is.
Most a második babával vagyok 34 hetes de most csak 12 hétig hánytam mondjuk addig végig minden nap. Féltem, hogy most is ugyan az lesz mint előzőleg, de szerencsére most nem úgy alakult.
Én anno semmit sem tudtam tenni azért hogy ne hányjak,semmi sem segitett, pedig mindent kipróbáltam. Talán a gyümölcs joghurtok voltak egy kicsit jók, azok általában bennem maradtak és azok a torok égést is enyhitették.
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg,a Sepia nevű homeós bogyót.Nekem nagyon sokat segített és enyhített a rosszulléteken...
4/4 anonim válasza:
Ugyan így voltam én is.Nehéz volt elviselni főleg hogy bármit ettem vagy ittam minden kijött belőlem.Én nem akartam semmit szedni rá.Inkább megvártam míg elmúlik.Azt hiszem a 20-21.héten már nyoma sem volt ezeknek a rosszulléteknek.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!