Van valamilyen jele, ha a baba fejlődése megáll valami miatt?
Figyelt kérdés
Többször olvastam itt, hogy volt olyan, akinek 12 heti UH-on vették észre, hogy nem él a baba és hetek óta nem fejlődött...van ennek valami tünete?2011. ápr. 11. 22:43
1/5 anonim válasza:
Jó kérdés, engem is foglalkoztat, de szerintem nincs. Különben hamarabb kiderülne. Viszont tudatosan igyekszem nem gondolni ilyesmire, javaslom tedd te is ezt. Minden rendben lesz, ne aggódjunk feleslegesen.
2/5 anonim válasza:
Gondolkodjatok pizitívan, szeressétek a pocaklakót nagyon, és akkor biztos nem lesz baj! :))
Jó egészséget nektek!
3/5 anonim válasza:
Ha nem vérzel, semmi jele nincs a világon, főleg a szívleállásnak. Én már csak tudom...:( Azt hittem, minden ok a kicsivel, erre a 10 hetes ultrahangon vették észre, hogy nem fejlődött már egy ideje. Így semmi jele nincs sajnos.
4/5 anonim válasza:
Sajnos semmi jele nincsen, ha ilyen jellegű baj van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom miért foglalkoztat ennyire a dolog, de olyan ijesztő ez az egész, hogy azt hiszed minden ok, aztán mégsem. 10 hetesek vagyunk, de nem merem elmondani a családnak, hátha mégsincs minden rendben. Mert ha baj van könnyebb egyedül feldolgozni, nem akarom, hogy mindenki ezen csámcsogjon...
2011. ápr. 13. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!