38 hetes kismama. Ahogy a baba mozog úgy egy ideget eltalál és belenyilal a combom belső részébe. Lehet ez valamilyen jel is? Kb.1 hete van ez.
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 19:51
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor már mindent jelnek vélnek az anyukák, akár az, akár nem az :) Igazán, a babád tudja, mikor jött el az idő.. Az, hogy ki milyen tüneteket, kellemetlenségeket érez az utolsó hetekben egyénenként és terhességenként is változó. Én sosem éreztem hasonlót, mégsem maradt egyik gyerkőcöm bent a kiírt napig :) De ettől még nálad akár "jel" is lehet... De az is lehet, hogy csak a buksija nyom valami ideget, ami miatt ezt a kellemetlenséget érzed. Beilleszkedett már a feje? Minden jót, könnyű szülést!
2/4 A kérdező kommentje:
az utolsó uh alapján még faros volt,de most megyek csütörtökön uh-ra és rákérdezek
2011. júl. 5. 20:01
3/4 anonim válasza:
Ha faros, akkor még nagyobb az esély, hogy meg-megrúg néha egy ideget. Ez nagyon fájdalmas tud lenni, akár olyan érzés is, mintha valami forró és fájdalmas dolog futna végig az adott testrészen (én a könyökömet tudom néha úgy beütni, hogy ideget találok el).
4/4 anonim válasza:
Nekem kb egy hónapja ez van, és még nem szültem meg azóta. 37 hetes vagyok. Szerintem nem vagy nem feltétlenül jel, ellenben ténylg eléggé fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!