Elmagyarázná valaki ezt a mikor fogan lány mikor fiú dolgot?
Igen, ott vannak a lány spermák viszont ők lassabbak, mint a fiúk. És ha közben küldtök fel katonákat akkor ott a fiúk a nyerők a gyorsaságuk miatt.
Pont ezért stop ovu előtt 2-3 nappal. Mert ha ovuhoz közel is együtt vagytok akkor már esélyt adtok a fiú spermáknak is. Ha meg ovu előtt pár nappal vagyok csak együtt akkor mire kiszabadul a petesejt addigra már a fiúk valószínűleg nem élnek.
Kicsit zavarosan írtam le, de remélem érthető a lényeg.
Mi egymást követő 3 napon is együtt voltunk ovukor és kisfiúnk lesz.
Kislányunknál ovu előtt kb.4 nappal.
1.válaszoló
Úgy tudom a Fiúk gyorsabbak, de kevesebb ideig "életképesek". Tehát ha ovu előtt 3 nappal voltatok együtt és utána nem, akkor nagyobb eséllyel lány lesz. De szerintem lehetetlen kiszámítani mikor lesz ovu és az se egy pillanat.
Hadd Jöjjön aminek jönnie kell. Kár stratégiázni.
2-3 nappal ovu előtt stop...ezt nem igazán jól fogalmaztam meg az előbb.
Lányoknál: ovuláció és az együttlét között teljen el 3-4 nap, utána stop. Ovulációhoz közel már semmi szex.
Na látod ez jó kérdés....De amúgy igen, olyankor már a fiúk is labdába rúghatnak. (Lehet még akkor is gyorsabbak a fiúk ha már ott állnak várakozva a lányok? Ezt viszont már csak a jó Isten tudja ott fent.)
Ovu előtt 3-4 nappal történt együttlétből már nem annyira valószínű a kisfiú.
Én lh teszttel és hőmérőzéssel lőttem be az ovut. Most vagyok 28 hetes. 😊
Kislányt szeretnétek amúgy jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!