A hazudósok, véleményt mondanátok róla? Nem igazán értem a végét, valaki elmagyarázná?
Sok mindent én sem értek a könyvvel kapcsolatban. Pl.: a könyv elolvasása után én úgy hittem, hogy szellemként voltak jelen a többiek, de aztán valahol azt olvastam, hogy csak képzelte őket. Pedig olyan valóságos volt minden, ami a lánnyal történt miután visszatért a szigetre.
Amúgy én nagyon szerettem a könyvet, sokat sírtam is a végén. Nagyon sajnáltam szegény gyerekeket, hogy meghaltak, meg a két kutyát is.
Szerintem szellemként jelentek meg, mivel mikor valaki más is volt a főszereplő lány társaságába, a barátai soha nem voltak ott. Na meg ott volt a sok titkolózás meg mentegetőzés, mikor Cadence kérdőre vonta őket, hogy mért nem írtak soha neki, meg az ajándékokkal kapcsolatban a kérdések.
De ez csak az én véleményem. Lehet, hogy más máshogy értelmezte a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!