Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki elmagyarázná nekem...

Valaki elmagyarázná nekem miben nyilvánul meg az öbizalomhiány? 13L

Figyelt kérdés

#lány #13.önbizalomhiány
2017. ápr. 16. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Abban, hogy rosszabbnak gondolod magad, mint amilyen valójában vagy. Csúnyábbnak, butábbnak, stb...
2017. ápr. 16. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát...

Ha vki rosszakat mondd rólad és te azt el is hiszed,egyre-egyre elveszíted az őnbizalmadat mások miatt. Ezért nm szabad másra figyelni,csak a magad útját járd!

Én ezt nagyon sokszor tapasztaltam. Az emberek csak a rosszat akarják egymásnak,mert utálatosak és azt hiszik magukról h ők külömbek.

És ha kezdesz hinni a többi embernek,amit mondanak akkor itt nyilvánul meg...

Gondolom én!

2017. ápr. 16. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszed el magadrol, hogy kepes vagy bizonyos dolgokra, masok elott szegyenlos es csendes vagy.

Ne a medianak higgy, a TV-ben szepsegkiralynoktol, szineszektol sot beauty vloggerektol is azt hallani, hogy ok onbizalomhianyosak :) Ezeken a nyilatkozatokon jot szoktam rohogni.

2017. ápr. 16. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valszokat ...meg is lepodtem ,hogy ennyi valasz erkezett ilyen rovid ido alatt ..itt gyk mar az emberek csak azokra a kerdesekre reagalnak ,hogy baj ha baratom van 11 evesen ...egyepkent igy ,hogy leirtatok en nagyon is onbizalomhianyos vagyok mar nagyon regota ...mindig masokra halgatok es mar annyi rossz dolgott halottam ,hogy lassan kezdek ozetorni alattuk ...probalok erosnek latszani de neha mar nem nagyon megy mert belul igen is nagyon gyenge vagyok...
2017. ápr. 16. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előttem lévők jól összefoglalták. Úgyhogy én most mondok egy pl.-t: Rajzolsz valami szépet, megdicséri 3 ember, de te azt mondod hogy tök ronda, és te nem tudsz rajzolni.
2017. ápr. 16. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mer kezdeményezni dolgokat. Nem mer kísérletezni. Fél, hogy visszautasítanák, ezért inkább lapít. És abból próbálja kitalálni mit kéne tenni, mondani, amiről azt hiszi, hogy mások tennének.
2017. máj. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!