Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos puffadás ellen...

Iszonyatos puffadás ellen milyen ötleteitek vannak?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, sajnos sokat kell ülnöm a munkahelyemen, gondolom, ettől puffadok fel ennyire. Székrekedésem nincs, de lassan már ülni sem bírok..
2010. jún. 15. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
espumizan, terhesen is szedhető!
2010. jún. 15. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elején mindenki így van, nem kell hozzá feltétlen ülő munkát végezni, én álló munkát csináltam, de szinte naponta szedtem az espumisam gyöngyöket. De megnyugtatlak nem lesz ez végig így egy idő után elmúlik, én már csak egy valamivel vagyok még mindig hadilábon és ez a káposzta, mástól már nem puffadok 35hkm
2010. jún. 15. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam az első három hónapban. Csak levest ehettem. (és attól is híztam:()

Aztán elmúlt. Nekem az espumisam csak enyhítette a panaszaimat.

2010. jún. 15. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is puffadtam ez elején, de közel sem ennyire.Szóval elviselhető volt.Néha léggömbnek éreztem magam, de nem volt vészes, így gyógyszert nem kellett bevennem.Sajnos ez is hormonális hatás.Ellazulnak a testedben a szövetek ( azt hiszem relaxin nevű hormon miatt), lelassul a bélműködés, hogy minél több tápanyag hasznosuljon, minél több tudjon felszívódni.De elmúlik, nyugi.Nekem azt hiszem a 12. hét körül mintha elvágták volna.Annyit tehetsz még, hogy ne egyél K betűs zöldségeket ( káposzta, kukorica stb), babot, és kevesebb gyümölcsöt egyél, mert az is puffaszt.Az Espumisant még nem próbáltam, de tényleg szedhetik kismamák, és biztos jó.
2010. jún. 16. 07:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat!!!
2010. jún. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!