Meddig "mehet" el az iker?
Figyelt kérdés
Olvasgattam olyat, hogy van, hogy az iker felszívódik, nem fejlődik tovább. Nekem már van szívverésük, akkor már biztos maradnak nem? Jó tudom, történhet bármi sajnos, de most csak a felszívódásról érdeklődök. 8 hetes vagyok, akkor ha minden jól megy már megmaradnak? Vagy csak a 12. héten biztosabb az esélye? A barátnőm is mondta bele ne éljem magam, mert neki is kettő lett volna, dobogott a szíve és felszívodott, nem fejlődött tovább. Éppen ezért kérdezem, mert én meg úgy olvastam, hogy az akkor "tünik" el, amikor még ultrahangon sem nagyon lehet látni semmit, s később úgy derül ki, hogy ott marad belőle valami. Most mi az igaz?2018. máj. 29. 17:54
11/11 anonim válasza:
A férjem ikernek indult, 4. hónapig ketten voltak, végül csak ő maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!