Meddig "mehet" el az iker?
Nekem kb 3 hetig "kellett" ezen izgulni. Megmaradtak,es itt rugdosnak a pocakomban!:) Az orvosom azt mondta,hogy az elso honap a kritikus .. Ahol ne erolkodjek,emeljek stb stb. Persze nyilvan addig nem leszek nyugton mig a kezembe nem kapom a kiscsillagaimat,de halisten semmi baj nincs.
27hkm
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a 10. hétig megvan az esélye, ha a 12. héten is ketten vannak, akkor már maradnak is. addig minden alkalommal el is mondta, hogy ne éljem bele magam.
Azóta 26 hetes vagyok és minden rendben mindkettőjükkel :)
Én sajnos így jártam, 7 hetesen gyönyörű, erős szívhangjuk volt, izgatottan vártam a 12. heti ultrahangot, de 11. héten elkezdtem vérezni. Az egyik baba 8. héten halt el, magával vitte a másikat is, 10 hetesen.
Úgyhogy sajnos BÁRMI lehet. Nagyon drukkolok, hogy megmaradjanak! <3
igen,bármikor bármi lehet. nekem a 8.héten nagyon mondta a nögyógyom (meddöségin),hogy annyira jól néz ki minden,hogy nagyon kicsi az eséje,hogy valami baj legyen. ennek ellenére még a mai napig (18+2) elökapom a szívhang figyelöt ha megeröltetö volt a nap,vagy felidegesitett valaki :) a 9.héttöl hallottam a szivhangjukat,esetleg te is kiprobálhatod majd,megnyugtato érzés :) nekem is lány-fíu páros,és már nagyon szépen rugdosnak :)
sok sikert nektek is!!
Ha egyformán fejlődnek, nincs lemaradásban egyik sem, valószínűleg nem lesz gond. nekem a 7. hétre lett szívhangja mindkettőnek, végig szinte egyforma méretűek voltak. 36 hétre születtek, már 16 hónaposak. 1 fiú, 1 lány.
Nekem a doki azt mondta, az ikerterhességnél az első 18 hét kritikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!