Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretném ha segotenétek...

Szeretném ha segotenétek nevet találni az iker kisfiaimnak, tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Sehogy sem találunk neveket a fiaimnak,a férjem ruszin én magyar vagyok,vajdaságban élünk,ezért tiszta magyar nevet nem szeretnénk,valami különleges szépen hangzo nevet szeretnénk,de sehogy sem haladunk egyröl kettőre
2018. ápr. 25. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
listát írtok külön-külön az apával és az egyezőkből választotok. A vezetéknévvel együtt kell jól hangzania - nem egymáshoz kell a 2 nevet választani- mert a vezeték névvel fogják (külön-külön) használni egy életen át.
2018. ápr. 25. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó ötlet amit az 1-es írt! Írjátok fel kinek mi tetszik és aztán hangoljátok össze.

Vagy nemzetközi neveket adtok nekik.

2018. ápr. 25. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is az első javaslata a legcélravezetőbb. Mondjuk, ha én lennék ebben a helyzetben akkor (és csak akkor) adnék két keresztnevet egy ruszint és egy magyart. És vigyáznék ezekkel a különleges nevekkel, mert ma már ez a többség.
2018. ápr. 25. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Milán-Zalán páros tetszik nekem.
2018. ápr. 25. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Bogdán, Borisz, Milán, Milos.
2018. ápr. 25. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Borisz,Miklós,Krisztofer,Krisztián,Dávid,Dániel,Alex,Alen,Milán,Kornél,Balázs,stb....a legtöbb magyar nevet itt is adhatod a babáknak,csak máshogy fogják anyakonyveztetni!en is Vajdaságból írok,üdv :)
2018. ápr. 25. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
A Milán nekem is tetszik de apukának már kevésbé. Az a baj h még egyikünknek sincs elképzelése rola hogy milyen nevet is adjunk. Valahogy mikor másnak és nem magunknak kell nevet találni nekem os sokkal könnyebb volt. Sose gondoltam h ez ilyen nehéz lesz. Köszönök minden segitséget. Remélem még irtok.
2018. ápr. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!