Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki első babáját várja az nem...

Aki első babáját várja az nem fél?

Figyelt kérdés

Milyen anya lesz, milyen lesz a szülés, utána, ha hazaviszi a babát mit kezd vele. Ilyesmikre gondolok.

Én kicsit tartok tőle, magától a szüléstől nem, inkább a neveléstől, mi a jó, mi a rossz. Mikre, mikor tanítsam, felvegyem-e ha sír, vagy hagyjam. Mindenki mást mond.

Szóval még kicsit kavarc van a fejemben, de ismerem magam, tuti belejövök majd.

Nálatok is vannak kételyek?

2018. máj. 28. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én megmondom neked őszintén hogy az anyaság bennünk van.Mindent tudni fogsz ami fontos neked és a babának.Egyedül a szoptatást kell tanulni.Főleg ha a baba is lustibb kicsit.Nekem csak ezzel voltak az első 2 hétbe nehézségeim de nem adtam fel és végül mindketten megtanultuk.2 évig szopizott.Bizz magadban.És a párodban.Nem vagy egyedül ha akadályba ütközöl...apa,nagyszülők,esetleg védőnő,háziorvos.

Mi most várjuk a kistesót 10 hetes vagyok én inkább a szüléstől félek.5 éves az első gyermekünk.Borzasztó volt a szülésem..:)

Minden jót kérdező és ne idegeskedj!!

2018. máj. 29. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!