Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki csak későn...

Van itt olyan aki csak későn érezte meg az első babáját? Hanyadik héten? Mikortól kell aggódni, ha nem érezzük?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ohh ezen aggódtam én is, én csak olyan 20. héten de inkább 21. héten éreztem meg. Egyik napról a másikra. Egyik reggel sokáig lustiztam az ágyban háton fekve és akkor láttam, hogy egy kis golyó ki áll a hasamból majd izgett egy kicsit. :D Szerintem 23. hétig ha megérzed a teljesen jó. 20. hetet szokták mondani, de magamból kiindulva én inkább 23. hetet mondanám. És eleinte még egyáltalán nem baj ha csak heti 2-3 alkalommal érzed/látod. Nem kell ezzel foglalkozni nekem azt mondta a doki. Mármint, hogy nem baj ha csak kicsit rúgdos, ha csak picit később érzed meg a mozgását. Én 23 hetes vagyok és éppen, hogy csak valami mini pocakom van. Én ezért aggódtam, de a babám befészkelte magát a medencémhez és ott növeszti magát, nem pedig előre felé.
2013. júl. 20. 09:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én most 17 hetes vagyok,csak sokan a környezetemben mondták, hogy már a 16. héten érezték, és ezért kicsit aggódom,hogy minden rendben van-e odabent. Mert egyébként semmilyen terhességre utaló tünetem, vagy jelem sincs.
2013. júl. 20. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 21+4 hetes voltam,mikor az első olyan mozgást éreztem, amiről egyértelműen tudtam,hogy a baba. Én is aggódtam már, de több helyen megnyugtattak, hogy ez így normális. Most 24+6 hetes vagyok, már minden nap érzem a mozgást, de leginkább még mindig fekve. Nyugi minden rendben van, nemsokára érzed majd a babád!
2013. júl. 20. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Könyvek alapján a 20. hét környékén erősödik fel annyira a mozgása, hogy te is érezd, szóval addig egyáltalán ne aggódj ilyenek miatt, addig még van 3 heted :) Azzal ne foglalkozz, hogy van aki már a 15. héten is érezte, ez mindenkinél változó. Én is annyi helyen olvastam, hogy milyen korán érzik már, hogy kicsit paráztam én is, de a 19-20 héten már egyértelműen éreztem, egyáltalán nem késett el. :)
2013. júl. 20. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazán a 20. hét környékén érzed, de lehet előtte is, én így voltam, mivel nem tudtam, hogy milyen amikor mozog megkérdeztem a házidokit aki azt mondta hogy olyan mint amikor az ideg rángatózik a karomba vagy a combomba csak ezt ugye a hasadban érzed. Vagy szokták még hasonlítani buborékhoz is mintha felszállna.
2013. júl. 20. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 20 hetesen éreztem először, de akkor úgy igazán. :-) Sok nő csak moodja ezt a 12-16 hét közötti érzést, és nem is így történt velük. Számít hogy hol a méhlepény, nekem mellső fali, az is késleltetheti az érzést állítólag. De a vékony sógornőm majdnem 21 hetes volt mikor először érezte.
2013. júl. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!