Van itt olyan aki csak későn érezte meg az első babáját? Hanyadik héten? Mikortól kell aggódni, ha nem érezzük?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 09:21
1/6 anonim válasza:
Ohh ezen aggódtam én is, én csak olyan 20. héten de inkább 21. héten éreztem meg. Egyik napról a másikra. Egyik reggel sokáig lustiztam az ágyban háton fekve és akkor láttam, hogy egy kis golyó ki áll a hasamból majd izgett egy kicsit. :D Szerintem 23. hétig ha megérzed a teljesen jó. 20. hetet szokták mondani, de magamból kiindulva én inkább 23. hetet mondanám. És eleinte még egyáltalán nem baj ha csak heti 2-3 alkalommal érzed/látod. Nem kell ezzel foglalkozni nekem azt mondta a doki. Mármint, hogy nem baj ha csak kicsit rúgdos, ha csak picit később érzed meg a mozgását. Én 23 hetes vagyok és éppen, hogy csak valami mini pocakom van. Én ezért aggódtam, de a babám befészkelte magát a medencémhez és ott növeszti magát, nem pedig előre felé.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én most 17 hetes vagyok,csak sokan a környezetemben mondták, hogy már a 16. héten érezték, és ezért kicsit aggódom,hogy minden rendben van-e odabent. Mert egyébként semmilyen terhességre utaló tünetem, vagy jelem sincs.
2013. júl. 20. 09:37
3/6 anonim válasza:
Én 21+4 hetes voltam,mikor az első olyan mozgást éreztem, amiről egyértelműen tudtam,hogy a baba. Én is aggódtam már, de több helyen megnyugtattak, hogy ez így normális. Most 24+6 hetes vagyok, már minden nap érzem a mozgást, de leginkább még mindig fekve. Nyugi minden rendben van, nemsokára érzed majd a babád!
4/6 anonim válasza:
Könyvek alapján a 20. hét környékén erősödik fel annyira a mozgása, hogy te is érezd, szóval addig egyáltalán ne aggódj ilyenek miatt, addig még van 3 heted :) Azzal ne foglalkozz, hogy van aki már a 15. héten is érezte, ez mindenkinél változó. Én is annyi helyen olvastam, hogy milyen korán érzik már, hogy kicsit paráztam én is, de a 19-20 héten már egyértelműen éreztem, egyáltalán nem késett el. :)
5/6 anonim válasza:
Igazán a 20. hét környékén érzed, de lehet előtte is, én így voltam, mivel nem tudtam, hogy milyen amikor mozog megkérdeztem a házidokit aki azt mondta hogy olyan mint amikor az ideg rángatózik a karomba vagy a combomba csak ezt ugye a hasadban érzed. Vagy szokták még hasonlítani buborékhoz is mintha felszállna.
6/6 anonim válasza:
Én 20 hetesen éreztem először, de akkor úgy igazán. :-) Sok nő csak moodja ezt a 12-16 hét közötti érzést, és nem is így történt velük. Számít hogy hol a méhlepény, nekem mellső fali, az is késleltetheti az érzést állítólag. De a vékony sógornőm majdnem 21 hetes volt mikor először érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!