Aki első babáját várja az nem fél?
Milyen anya lesz, milyen lesz a szülés, utána, ha hazaviszi a babát mit kezd vele. Ilyesmikre gondolok.
Én kicsit tartok tőle, magától a szüléstől nem, inkább a neveléstől, mi a jó, mi a rossz. Mikre, mikor tanítsam, felvegyem-e ha sír, vagy hagyjam. Mindenki mást mond.
Szóval még kicsit kavarc van a fejemben, de ismerem magam, tuti belejövök majd.
Nálatok is vannak kételyek?
Vannak kételyeim, sőt egyik pillanatban alig várom hogy megszülessen a következőben meg aggódom miatta, hogy milyen lesz.
De biztos vagyok benne, valahogy összeszokunk mi hárman majd. Szóval próbálok pozitívan hozzáállni.
De. Sőt, én a harmadik szülés előtt is féltem. :)
Akiben nincs kétely, az fel se fogja, mekkora feladat egy gyereket felnevelni. Ez így normális.
A szülés meg... Első előtt azért féltem, mert nem tudtam, mi vár rám. A másodiknál azért, mert már tudtam. :)
Eddig semmi
Most a 36. Hét után, hogy a többiek sorra szülnek 37-38. Hétre, igen
Nem vagyok felkészült. Nem érzem annak magam.
Sem lelkileg, sem sehogy. Persze csomag összetéve.stb... ( de pl dolgozom még,)
Nem. Valahogy nem is tudtam mire számítsak igy nem volt miert felnem!ugyis megoldódik minden mert abban az adott helyzetben majd tudni fogod hogy old meg.
Hozzánk nem is jöttek segíteni furdetni sem meg semmi.szerintem nem akkora feladat hogy ne tudjuk kettem a férjemmel megcsinálni.
Ha jönne kistestvér akkor sem lennének bennem kételyek,mert ugyis más lesz a várandósság a szülés....
En pont,hogy a szulestol felek inkabb,minden hetre jutott eddig valami nyavaja...
A neveles reszrol nincsenek ketsegeim es eldontottem,hogy nem fogok 100 ember tanacsara hallgatni,hogy kene. Vedono,doki es edesanyam tanacsat majd
meghallgatom (vagyis mindenkiet de az ovukere adok is) aztan ennyi.
Ne aggodj elore,majd ahogy jonnek a kerdesek ugy jonnek a valaszok is mit ,hogyan 💪😊
Nem félek, bízom magamban, a páromban és a gyerekben is. Biztos lesznek bénázások, de majd kialakul minden szépen és jön magától. Minden jót Nektek!
31 hkm
Én féltem , elég parázós típus vagyok amúgy is, ezen is aggódtam eleget, bújtam a youtube babaápolási videót (utólag visszagondolva nevetséges), minden ösztönből jön, én előtte még újszülöttet se fogtam nem hogy bármi tapasztalatom legyen..
Nagyszülők és egyéb rokonok tanácsait szelektálni kell, mert elég sok az elavult tanács, nekem aki igazán jó tanácsot tudott adni az Vida Ágnes, azzal a nővel nagyon egy nézeteket viselek, tudtam vele mindig azonosulni ( google kismamablog), persze ez se szentírás de ha elakadtam nagy segítség volt, pl altatási módszerek,hozzátáplálási táblázata is nagyon jó, hiszti kezelések stb. De a 90 % ösztönös, hidd el.
Nagyon varom, hogy itt legyen, de egyben azon kattog az agyam mit csinalok egy akkora gyerekkel egesz nap. Tesomnak van egy 4 es egy 7 honapos lanya mind a kettovel rengeteget foglalkoztam, megis bennem van a felsz, hogy mit kezdek a sajatommal.
Nevelesben tobbnyire egyet ertunk, de gyakorlatban nem tudom hogy megy majd. Meg van 18 hetem hatra. Az orokke valosagnak tunik. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!