Ha nov.25-re vagyok kiírva, akkor hányadik héten vagyok?
Köszi a válaszokat, de akkor sem értem. Ha 28-án kezdtem a 36. hetet, akkor 4én kezdem a 37. 11-én a 38, 18án a 39-et. Tehát akkor amikorra ki vagyok írva, akkor kezdem a 40. hetet. Én úgy tudtam, hogy a 40. végén szülünk, nem a 39. végén.
A Brendonos öröknaptár ezt támasztja alá, és a 37. hétre rak, de pl a Gravidás nem. Nos??
A 40. hét első napja az 39+1 nem??
orvosilag az a nap számít kiírt napnak, amelyik napon betöltöd a 40 hetet!
Én november 17-re vagyok kiírva és hétfőn leszek kereken 38 hetes.
Szerintem te most vagy 36 hetes. Kedden leszel 37.
Nos, a káosz teljes:-D
NSTn símán ráírták a lapomra, hogy 37. Mindenesetre azt tudom, hogy van különbség aközt, hogy betöltött hét, tehát 36 hetes vagyok a 37. héten. Vagy valami ilyesmi.
Lényeg, hogy a 38 hetes UH időpontomat akkor átrakatom néhány nappal későbbre.
Még jó, hogy babóm nem csinál ebből problémát és pontosan tudja mikor kell jönnie.... :-)
Szió!
Én is nov 25-re vagyok kiírva. 36 hetesek és 3 naposak vagyunk. Kedden leszünk 37 hetesek. Szóval ezt a hetes dolgot kétféleképpen lehet mondani, lehet hogy a naptárakat is a két számolás ill. mondás alapján máshogy írták. Most vagyunk 36 hetesek: ez azt jelenti, hogy betöltöttük a 36 hetet, és a 37-edik hétben vagyunk. Ahogyan azt mondod, hogy mondjuk 27 éves vagy, vagy a 28-adik életévemben vagyok. Ugyanazt jelenti, mégis különbözőek a számok. Remélem érthető amit írtam.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!