5 napja késik, pedig védekeztünk gumival. Valaki segitene? Szerintem terhes vagyok.
17 éves lány vagyok, a barátommal nem rég kezdtünk el szexuális életet élni. Mindig védekeztünk, viszont most 4-5 napja késik a menstruációm. Elmondhatatlanul félek, hogy terhes vagyok, mert az alhasam puffadt 3 napja, néha úgy görcsöl, mint amikor megvan (nem túl erősen, és nem is folyamatosan) illetve a mellem fáj, ha hozzá érek. Ezek a tünetek mindig jelentkeznek mensi előtt, és mindig reménykedem is, hogy megjön, de nem. És mivel ez napok óta megy kezd megőríteni.
Tudom hogy voltak már hasonló kérdések, higyjétek el a lehető összes oldalt elolvastam az egész interneten, de nem tudok már mit csinálni, hátha valakinek még volt hasonló és el tudja mondani, mi lett a végkimenetel.
(tesztet még pár napig kizárt, hogy tudjak venni, viszont annak tényleg örülnék, ha valaki írna.)
Köszönöm
ugyan az, mint eddig sajnos
holnap veszek tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!