5 napja késik, pedig védekeztünk gumival. Valaki segitene? Szerintem terhes vagyok.
17 éves lány vagyok, a barátommal nem rég kezdtünk el szexuális életet élni. Mindig védekeztünk, viszont most 4-5 napja késik a menstruációm. Elmondhatatlanul félek, hogy terhes vagyok, mert az alhasam puffadt 3 napja, néha úgy görcsöl, mint amikor megvan (nem túl erősen, és nem is folyamatosan) illetve a mellem fáj, ha hozzá érek. Ezek a tünetek mindig jelentkeznek mensi előtt, és mindig reménykedem is, hogy megjön, de nem. És mivel ez napok óta megy kezd megőríteni.
Tudom hogy voltak már hasonló kérdések, higyjétek el a lehető összes oldalt elolvastam az egész interneten, de nem tudok már mit csinálni, hátha valakinek még volt hasonló és el tudja mondani, mi lett a végkimenetel.
(tesztet még pár napig kizárt, hogy tudjak venni, viszont annak tényleg örülnék, ha valaki írna.)
Köszönöm
Ha egyáltalán nem rakta be gumi nélkül, egy pillanatra sem, akkor kizárt, hogy terhes legyél.
Nyugodj meg!
köszönöm mindnekinek, igen fogok venni, csak addig is stresszelek, és félni fogok megcsinálni
az a baj senkire nem fogok tudni támaszkodni ha esetleg pozitiv lesz, persze a barátomon kívül
Pár napon belül meg fog jönni,nem te vagy az egyedüli,akinek késik a mensije.
Pms tüneteid is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!