5. napja késik de védekeztünk lehetek terhes?
Elszakadt? Kilyukadt? Esetleg lecsúszott az óvszer? Gondolom mindig ellenőrzitek. Ha egyik sem, akkor tényleg nincs miért aggódnod.
Késhet a stressztől is. Sőt az esetek többségében csak ez okozza a menstruáció késését. Vegyél egy tesztet, és okosabb leszel.
Vedekeztetek, DE kicsit volt bent anelkul. Erzed az ellentmondast?
Ha ennyire ostoba vagy, meg is erdemled az idegeskedest!
ezt soha nem fogom megérteni..!!
ha valaki nem akar gyereket akkor miért hagyja hogy egy kicsit is védekezés nélkül legyenek..?!
igy már eléggé megalapozott a félelmed
Köszönöm mindenkinek aki írt és tudom hogy kicsit sem kellett volna bent lennie mert így persze hogy ideges vagyok de gondolom nem én vagyok az egyetlen akivel ez előfordult már...
Aki még olvassa gondoltam leírom hogy ma teszteltem és negatív lett. Nyugodtabb lettem de ez még nem jelenti azt hogy a napokban még 1 teszt eredménye is negatív lesz de talán már nagyobb az esély,igaz? Vagy 4-5 nap után már igazat mondhat a teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!