Terhes lehetek akkor is ha nem védekeztünk és hogy nincs semmi tünetem? A barátom bennem ment el.
Barátommal voltam kb 2 hete vagy több ideje védekezés nélkül. Nem vagyok bennd biztos hogy terhes lennék,nem tudom. Elvileg semmi féle tünetem nincsen se hányinger sem hányás.
Egyébként nem tudom miért de nagy a hasam. Tudom ez igy furcsa hogy 2 hete lehettünk együtt vagy több ideje és nagy a hasam. Én sem értem. Ennyi ifő alatt nő a hasam. Nem tudom. Nem akarom magamba bele beszélni. Meg sokszor korog a gyomrom éhes vagyok többször.
Nekem elmaradt mensi utan jottek a tunetek.:) en se gondoltam, hogy terhes lehetek, 2 evig megszakitassal vedekeztunk, es most estem teherbe, szoval ha meg beled is ment el, akkor plane lehetsz terhes.
Ha elmarad a mensid tesztelj, de ne aznap. 18/L
Napi 20 ilyen kerdes...
Mikor tanultok mas hibajabol?! Nehez lenne egy nyomorult ovszert venni?!
Mi direkt gumi nélkül voltunk együtt. De mondom nem biztos hogy terhes vagyok mert semmi tünetem nincsen.
Nekem meg van az az alkalmazás hogy naptáram de változó a mensim nem ugyan annyi nap telik el minden hónapba.
Egyébként tegnap volt a pém de nem voltunk együtt. Igaz tegnap begörcsöltem de szerintem az a pé miatt volt. Nem tudom. Holnap szerintem akkor csinálunk tesztet.
De amúgy fura hogy semmi tünetem nem lenne.
Ha most a napokban van péd,akkor 2 hete nem igazán lehetett.
Terhességi tüneted még értelemszerűen nem lehet,ha össze is jött a baba.
Gyereket akartok, de csak egyszer voltatok együtt védekezés nélkül? Nem értem.
Csinálj tesztet, az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!