Terhes lehetek akkor is ha nem védekeztünk és hogy nincs semmi tünetem? A barátom bennem ment el.
Barátommal voltam kb 2 hete vagy több ideje védekezés nélkül. Nem vagyok bennd biztos hogy terhes lennék,nem tudom. Elvileg semmi féle tünetem nincsen se hányinger sem hányás.
Egyébként nem tudom miért de nagy a hasam. Tudom ez igy furcsa hogy 2 hete lehettünk együtt vagy több ideje és nagy a hasam. Én sem értem. Ennyi ifő alatt nő a hasam. Nem tudom. Nem akarom magamba bele beszélni. Meg sokszor korog a gyomrom éhes vagyok többször.
Megkerdezhetem hany eves vagy?:)
Amugy akkor tesztelj ha mar kesik a menzeszed.
Tok mindegy, sotet mint az ejszaka...
Ilyenekre kar idot pocsekolni, ugyse fog fel semmit
15-ös csodásan leírta...
Plusz a tünetek... Nekem semmi olyan nem volt, amiből terhességre gyanakodhattam volna..
Hőhullamom volt ( épp baromi meleg is volt)
Sok vizet kívántam( bármikoor lehetne)
Az egyetlen tünet az elmaradó menzesz volt..
Azóta sincsen semmi extra..mozog. Agyerek..nő a hasam( 16. Néttől láthatő másnak is).. A mellem..
3. Trimeszterben vagyok..( a héten több ember meglepődött, a ikor mondtam meddig dolgozom...így 28. Héten volt akinek nem tünt fel a terhessegem...pedig van már szerintem nagy hasam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!