Lehet elhalt a baba? Volt már valaki így? Nincsenek tünetem egyáltalán.
Nekem is öt terhességem volt, ebből az elsőnél semmilyen tünetem nem volt a menses elmaradásán kívül (elhalt), a másodiknál sem, nemhogy 5 hetesen, hanem gyakorlatilag a magzatmozgásokig sem, sem émelygés, sem mellérzékenység, sem semmi (most 5 éves), a harmadiknál és negyediknél volt mellérzékenység és szúrkálások (nagyon korán elhaltak), az ötödiknél volt mellfájdalom az elején és émelygés kb. a 12. hétig (most 2 éves).
Ez alapján azt tudom mondani, hogy igen,sajnos lehetséges bármi, de a valóságban nincs feltétlen összefüggés a tüneek megléte és a terhesség kimenete között.
INkább azt szokták mondani, hogy akinek az elején erős tünetei vannak, és azok hirtelen megszakadnak a 12. hét előtt, akkor érdemes felkeresni az orvost.
Viszont visszaolvasva most látom, hogy még csak 5 hetes vagy. Nagyon sokaknak pont a 6. héttől kezdődnek az erőseb tünetek.
Azt mondják, minden terhesség más.
Én csak 1x voltam terhes, de akkor semmi tünetem nem volt, csak a kimaradt menzesz. Később sem volt semmi, sőt a végén sem volt sem jósló, sem keményedés. A szülés is magzatvízelfolyással indult.
Szóval van ilyen terhesség is. Ne aggódj azért, mert jól vagy!
Köszönöm a válaszokat.
Most, hogy jár az agyam a decemberi ciklusom fura volt. Pontos mensi nov.27-én volt és dec.13-án vérezgettem 1 hétig. Akkor tájt volt voltan rosszul mikorra vártam a következő mensit.
Nem kizárt
De nekem semmi terhes tünetem, így terhestudatom sincs.. 17+3 naposan sem
Tehàt lehet minden rendben is...minden terhesség màs, vagy lehet más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!