Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz fizikai munka mellett...

Nehéz fizikai munka mellett baba válallás? Többi lent!

Figyelt kérdés
Hát eléggé nehéz munkát végzek azzal nincs is baj mert szeretem itthon vagyok családi gazdaságban dolgozunk a férjemmel és már nagyon szeretnénk kis babát csak én tartok töle mert félek h a sok emelés és cipelés miatt elveszteném, de mivel minden nap reggel este ezt csinálom ezért lehet nem lenne semmi baj mert sokat olvasgattam már h ha valaki terhes mindent ugyan ugy csinál mit az elött!vagy hogy van az h sokan azt mondják ha egészéges a magzat akkor tök mindegy mit csinlál az illető nem tudja elveszteni. Kérlek segítsetek tanácsokat adni aki esetleg volt ilyen helyzetbe.

2018. máj. 25. 17:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem még nem voltam orvosnál h beszéljek vele
2018. máj. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!