Hogyha apuka veszi igénybe a gyedet, teljes munka mellett, akkor én dolgozhatok 4 órában, vagy akkor csak fozetésnélküli vagy teljes idős jatszik?
A te munkavállalásodat mennyiben befolyásolja az, hogy egy másik ember van gyeden?
Gondolod, ha te lennél gyeden, akkor a férjed csak részmunkaidőben dolgozhatna?
4-es gondolom még nem hallottál otthon végezhető munkáról, vagy hétvégi, éjjeli munkáról.
Sőt! Nálunk pl úgy volt, hogy mivel férjem szakács, így a szabadnapjain tudtam dolgozni társasházkezelő asszisztensként részmunkaidőben, Mivel neki hétköznap is volt 2-3 szabadnapja, így simán dolgoztam akkor, és a gyerekre is mindig volt aki vigyázzon.
Kérdező: megvan a munkaviszonyod? És fizetés nélküli szabin vagy? Így vállalnál máshol munkát? Vagy egyáltalán nincs munkaviszonyod?
Van munkahelyem, 4 órasba fogok visszamenni :)
Kedves 4es, ugyan semmi közöd hozzá, de van a gyermekemnek édesapja is, akié ugyan úgy a gyerek, nem csak az enyém, tehát el tud lenni vele ő is. Szerencsére normális férjem van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!