13. hét nyaki redő 3,6mm. Kockázatbecslés Down-szindrómára 1:750. Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Kombinált Down-szindróma kockázatbecslés 1:750, a nyaki redő 3,6 mm-es mérete miatt a 13. héten.
A hCG és PAPP-P eredmény jó, orrcsont látható, de a nyaki redő vastag.
Hogyan tovább? Volt valaki hasonló helyzetben? Milyen tesztet lenne érdemes elvégeztetni? PrenaTest, NIFTY vagy TRISOMY?
2018. máj. 25. 00:55
11/13 anonim válasza:
Én Prenát csináltattam és 3 nap alatt volt eredmény.
Nyaki redő 2.6 volt orrcsont nem ábrázolódott azért választottam.
12/13 anonim válasza:
8-as és 10-es vagyok. Mi biztonság kedvéért mentünk el Niftyre, néhány betegséggel szűr többet, mint a Prena. Ha viszont indokolt lett volna én tuti, hogy a “hasbaszúrást” választom.
13/13 anonim válasza:
Nekem 13hetesen 3.1et mèrtek, ès nem kicsit megijesztett a doki. Prenát kèrtem, aztán meglátjuk az eredmènyeket. Szurkolok neked is nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!