Nyaki redő vastagság 3,1. Esetleg tudna írni valaki hasonló adatokkal, h mi lett velük később?
már ne haragudj utolsó, de 7 éve még gyerekcipőben járt az ultrahang diagnosztika, nem csoda ha ekkora tarkóredőt mértek.
Sajnos ez nagyon rossz érték, az amniocentézist feltétlen csináltasd meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt 3,7 volt a tarkóredő és sajnos nem lett jó vége :(( Nem vagyok gonosz, csak azért linkeltem be, mert itt mindenki csak a rózsaszín világot fogja neked sorolni, de járj nyitott szemmel, olvasd át ezt a kérdést is.
Szia, Nekem 2.9, illetve 3.0 mm mértek. Én a Sote II voltam, ahol a doki csak annyit mondott, hogy genetik javasolt, hiába kérdeztem ez mit jelent, annyira megijedtem az a b.nko pedig nem mondott semmit, csak hogy hívjam a dokimat mert baj van...gondolhatod. Zokogva jöttem ki a rendelésről. Hívtam a dokimat, ő elküldött a Magzat Diagnosztikai Központba. Pénteken voltam a kórházba , az egész hétvégét végig bőgtem, bújtam a netet, és nem értettem miért pont én? Hétfőn mentem központba, ahol vettek vért és elküldték külföldre, ez volt az kombinált teszt. Ott csináltattam egy UH is , nagyon jó a gépük, és mondták hogy igen akkora a nyakiredő, de a vérvételből többet tudunk, de az már egy pozitív dolog volt, hogy az orrcsont látható volt.
3 napra rá megjött az eredmény 1:1170 volt,ami jónak mondható, majd a 16 héten elmentem az integrált tesztre biztos ami biztos, és ott már kiadta a 2 vérvételből az 1:4700 eredményt, ez már tényleg nagyon jó volt. (lehet hogy a két teszt nevét felcseréltem, akkor bocsi nem emlékszem már )egy vizsgálat 15.000.-
Megnyugodtam de a para végig bennem volt, és emlékszem az első kérdésem az volt, ugye nem beteg, és amikor megláttam megnyugodtam teljesen.
holnap lesz 6 hós a drágám.
Az sem mindegy milyen napon csinálják, azt mondták,hogy a 12+6 napig ad biztos eredményt. Én mindig azt mondtam, hogy 1 héttel nagyobb terhes vagyok mint a "hivatalos "idő, 39 héten meg is szültem. Nekem lehet hogy az is benne volt, de nem biztos.
Nem tudom, a Baross utcába milyenek a dokik( Dr. Beke Arthur ról sok jót hallottam), de ha megteheted szerintem hívd fel a Magzat Diagosztikai Központot. Nagyon rendesek , és aranyosak voltak. Mindent elmondtak részletesen erről a nyakiredőröl.
Írd meg mi volt,és együtt érzek veled!
Ne aggódj nem lesz semmi, én itt vagyok pozitív példának!!!!! :-)
ja, előző vagyok,nem tudom hova tartozol, de a Magzat D. Kp. szerződésben van számos kórházzal,és az ott dolgozó orvosokkal, és akkor az első teszt ingyenes.Esetleg meg tudod Őket kérdezni, hogy van e ez még.
Nálam ez volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!