Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyaki redő vastagság 3,1....

Nyaki redő vastagság 3,1. Esetleg tudna írni valaki hasonló adatokkal, h mi lett velük később?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 12. heti UH-n ahol, mint írtam 3,1 lett a nyaki redő vastagság. Beutaltak a Baross u-ba. Nagyon szomorkodom, pedig a doki mondta, h ne essek kétségbe, de az eddigi örömöm felváltotta a bánat. :(
2010. nov. 17. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem is van ismerős, akinek 3,2 mértek, amniocentézist csináltak, minden ok volt.

Én a pozitív kombiteszt miatt csináltattam amniot.Szerencsére jó lett az eredmény.tudom, hogy nagyon ideges vagy-ki nem lenne?-járj utána és legyen minden eredményetek jó!

(Hozzátenném, hogy kevesen képesek tarkóredőt JÓL mérni)

2010. nov. 18. 10:59
 12/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sokaknak magasabb vagy kisebb lett a tarkóredő, és egészséges babát szültek. Ényém pont 3 lett, és azt mondták, ne aggódjak. Időközben a 9.-be léptem, és minden ok, ahogy fejlődik. A 3,1 az csak 1 mm-es eltérés, 1 mm-t tudod milyen könnyű tévedni? Tényleg ne parázz ezmiatt! Lehet pár nappal idősebb terhes vagy, amit senki nem tudhat... Ez is befolyásolhatja! Amniót nem csináltatnék a helyedben. Volt orrcsont, akkor minden ok lesz, mert annyira minimális az eltérésed...
2010. nov. 18. 12:48
 13/25 anonim ***** válasza:
SZia, mi a helyzet?
2010. nov. 27. 21:36
 14/25 A kérdező kommentje:

Hellosztok!

Kedden amnio! Nagyon félek, de muszáj és kész. A kombi teszt eredménye már várható a napokban, de a magzatvíz ami a tuti. Mindegy, túl leszünk rajta. Azért a Hajdú professzor asszony megnyugtatott, mondta, h nem látja magas esélyét a bajnak, de a vétel utám leszek csak igazán nyugodt!

2010. dec. 1. 15:34
 15/25 A kérdező kommentje:

A kombi teszt negatív lett.

Holnap megyek amnióra. Egy kicsit félek, de ez meg fog nyugtatni!!!!

2010. dec. 6. 12:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, érdekes 1,2 tizet mm mennyit jelent, nekem a 2,9 nél és negatyv kombinál nem is csinálták meg az amniot, azt mondták semmi nem indokolja. nagyon szurkolok Nektek! MAjd írd meg mi lesz az eredmény!
2010. dec. 6. 22:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Sőt! Ez csak 0,2 eltérés!
2010. dec. 7. 07:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Szorítok neked!
2010. dec. 7. 18:48
 19/25 A kérdező kommentje:

megtörtént az amnió!

NEM KELL TŐLE FÉLNI!!!!!!

A szurinál sokkal kevésbé érezhető. És az embert teljesen megnyugtatja. Az eredmény 2-3 hét, levélben küldik. Az pont karácsony lesz nekünk, úgyh nem tudom mikor pontosan. Amint megvan az eredmény megírom! Köszönöm a bíztatást! Aranyosak vagytok!

2010. dec. 13. 12:32
 20/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

NEGATYÍV lett a magzatvíz eredményem. Nagyon megnyugodtam, minden rendben van. Közben a két ünnep között voltam speciális szív UH-n, mert javasolták, hogy még azt is végeztessem el. Ott is mindent rendben találtak, úgyhogy innentől kezdve már csak a havi ellenőrzésekre kell járnom a nőgyógyászhoz, hiszen mindent rendben találtak. Amúgy pedig az amnión az is kiderült, hogy kisfiunk lesz.

2011. jan. 3. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!