Nyaki redő vastagság 3,1. Esetleg tudna írni valaki hasonló adatokkal, h mi lett velük később?
Nekem is van ismerős, akinek 3,2 mértek, amniocentézist csináltak, minden ok volt.
Én a pozitív kombiteszt miatt csináltattam amniot.Szerencsére jó lett az eredmény.tudom, hogy nagyon ideges vagy-ki nem lenne?-járj utána és legyen minden eredményetek jó!
(Hozzátenném, hogy kevesen képesek tarkóredőt JÓL mérni)
Hellosztok!
Kedden amnio! Nagyon félek, de muszáj és kész. A kombi teszt eredménye már várható a napokban, de a magzatvíz ami a tuti. Mindegy, túl leszünk rajta. Azért a Hajdú professzor asszony megnyugtatott, mondta, h nem látja magas esélyét a bajnak, de a vétel utám leszek csak igazán nyugodt!
A kombi teszt negatív lett.
Holnap megyek amnióra. Egy kicsit félek, de ez meg fog nyugtatni!!!!
megtörtént az amnió!
NEM KELL TŐLE FÉLNI!!!!!!
A szurinál sokkal kevésbé érezhető. És az embert teljesen megnyugtatja. Az eredmény 2-3 hét, levélben küldik. Az pont karácsony lesz nekünk, úgyh nem tudom mikor pontosan. Amint megvan az eredmény megírom! Köszönöm a bíztatást! Aranyosak vagytok!
Sziasztok!
NEGATYÍV lett a magzatvíz eredményem. Nagyon megnyugodtam, minden rendben van. Közben a két ünnep között voltam speciális szív UH-n, mert javasolták, hogy még azt is végeztessem el. Ott is mindent rendben találtak, úgyhogy innentől kezdve már csak a havi ellenőrzésekre kell járnom a nőgyógyászhoz, hiszen mindent rendben találtak. Amúgy pedig az amnión az is kiderült, hogy kisfiunk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!