Heg vastagság? 7mm! 32+4napos vagyok. Többi lent!
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-án 32+4napos vagyok, ez a 3. terhességem. A heg vastagság 7mm! A dokim annyit mondott, hogy nem valami vastag, én rákérdeztem meddig jó, azt mondta eleve császárra készülünk. De ez még húzódik a végégéig, feszülni fog jobban. Végig lehet így hordani a terhességet? 2hét múlva megyek a dokimhoz, ott majd részletesen rákérdezek, de addig is kiváncsi lennék, kinek hogy mekkora heg vastagsága lett a végére. Kicsit aggódok.2011. jún. 27. 15:17
1/3 anonim válasza:
Nálam a végig 7mm es volt a hegvastagság.Azt mondta a dokim ez rendben van próbáljuk meg a természetes szülést most.Amikor a szülőszobán bekötötték az oxitocint egy idő mulva olyan fájdalmaim voltak a hegemnél,hogy majd meg őrültem!Két fájás között is nagyon fájt!Mondtam a dokimnak aki egyből vitt a műtőbe!Hál isten mert az előző hegem 2cm re felrepedt!Azt mondta ilyen 1 évbe talán 1 ember van aki igy jár!Hát pont én voltam!Hál isten megusztam!A terhességem alatt semmi probléma nem volt a hegvastagsággal csak az oxitocin terhelést nem bírta!
2/3 A kérdező kommentje:
Aha,köszi a válaszod :) én kicsit utána néztem és ennél azért vastagabbal nem engednem szülni...csodálom,hogy neked meg akarta engedni a doki.Az a baj,hogy nekem most nézték először,és nem tudom mennyi volt alapból..
2011. jún. 27. 15:41
3/3 anonim válasza:
Nektek legalább nézik. Nekem egy császárom volt. Most meg simára készültünk. Mikor felvetettem ezt a témát a dokimnak, akinek nem keveset fizetek, majdnem ki is nevetett, hogy hallott már ő is erről...de még sosem látott ilyet (szétnyílás)
Most már elmúltam 39 hetes, de még egyszer sem nézte. Bár valószínüleg császár lesz a baba méretei miatt megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!