Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hiszem fájásaim vannak,...

Azt hiszem fájásaim vannak, de nem rendszeresek. Ezek jósló fájások, vagy lehet komolyabb is? Még csak 37 hetes vagyok! De a lepényem már III. fokban érett egy ideje.

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 19:49
 1/5 Andika001 ***** válasza:
ööö.én a biztonság kedvéért felkersnék egy orvost!!!!
2008. okt. 30. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeres időközönként jönnek a fájások vagy rendszertelenül?

Ha rendszertelenül akkor valószínűleg csak jósló, de ha nagyon erősek vagy nem vagy benne biztos, hogy jósló-e, akkor inkább mutasd meg magad a dokinak.

2008. okt. 30. 21:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem rendszeres, de elég erős, a derekamba is sugárzik. Mostanra kicsit ritkábban jön.
2008. okt. 30. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha mozgásra (séta), illetve melegvíz hatására nem múlik el, akkor valóban fájás, ha elmúlik, akkor jósló.
2008. okt. 30. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel a lepény már a 3. fokba érett, én mindenképp felkeresném a dokimat legyen jóslófájás vagy rendes.

A jóslófájás szabálytalan időközönként jelentkezik, míg a rendszeres fájás meghatározott időkben, pl. 5 percenként, 10 percenként.

2008. okt. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!