Más is csinálta végig a terhességet, szülést betegen? Nem náthára vagy ilyesmire gondolok, hanem komolyabb dolgokról. Nagyon félek már az egésztől.
Istenem, nem gondoltam volna hogy más is van így! Ne érts félre nem örülök neki, de lesz előttem egy pozitív példa is. :) most nagyon megörültem. Köszi
Az igazság az hogy nálunk nem lehet Eda-t kérni. Itt semmi nincs, se gáz se eda, se semmi. Erre már felkészítettek a szülés félkészítőn. És Te is szedted a szteroidot, és a clexane injekciót? Ugye teljesen egészségesek lettek a gyerekeid? Ne haragudj hogyha sokat kérdezek, de sorstárssal még nem találkoztam.
Engem nem utaltak sehová.:( Ózdon fogok szülni, itt nincs semmire sem pénz. A gáz is ezért nem üzemel. Aneszteziológust pedig nem tudnak + fizetni még éjszakai műszakban is. Engem nem állítottak le róla, de a legkisebb dózisra csökkentették a medrolt. Küldtek Pestre 2* is az országos kardiológiai intézetbe, ott mindent rendben találtak a kicsinél. Havonta járok kontrollra az immunológushoz. Ha esetleg kérdésem lenne még írhatnék neked? Nagyon megköszönném.
Jó olvasni ezeket a sztorikat kedves utolsó, ez is erőt ad, köszi.
Szia!
Szinten SLE-s sorstars vagyok, engem '96-ban diagnosztizaltak. Nekem a vesemet erinti a betegseg, így 2006-ban transzplantacio soran edesapam egyik vesejet kaptam meg, azota a betegseg teljesen inaktiv, koszonhetoen a gyogyszereimnek. Elso kisfiam 2009-ben szuletett, a masodik gyermeket pedig jovo tavaszra varjuk. Nalunk egyelore minden rendben van, remelem marad is igy. Engem eddig ugy tajekoztattak, hogy a gyermek/ek magat a betegseget nem oroklik, csak esetleg hajlamot a betegsegre. Szoritok Neked, hogy minden rendben legyen! Udv,
O
Gyűjtöm az erőt, úgy tűnik hogy végig lehet ezt csinálni:)
Teljesen feldobódtam. Köszi lányok, és gratulálok a gyerekeitekhez. Kívánok nektek sok-sok egészséget!!!
Csajok le a kalappal előttetek,sajns nem tudok érdemben hozzászólni,de mindenkinek gyógyulást/tünetmenteséget kívánok,és szurkolok,h egyik gyermeketek se örökölje.
Kérdező neked meg gyors és fájdalommentes szülést is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!