Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák!? Milyen komolyabb...

Anyukák!? Milyen komolyabb terhesség megtartó gyógyszereket szedtetek?

Figyelt kérdés

Nem a progeszteron pótlókra gondolok, mint az Utrogestan, Duphaston, hanem valami erősebbre. A dokim azt mondta, hogy lehet hogy 3 naponta injekciót fogok kapni, illetve mondta egy gyógyszer nevét amit én Astrix-nek értettem, de az szívgyógyszer. Kíváncsi vagyok pontosan mit szedtetek, megmaradt-e a baba és volt e mellékhatása?

Még nem vagyok terhes, csak most kezdünk újra próbálkozni egy vetélés után. Már négyszer voltam terhes, de csak egy baba született meg.

2010. nov. 10. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
en Gynipral-t szedtem! nem vagyok magyarorszagi, nem tudom ott kapjak-e. nem ereztem mellekhatast. 5. honaptol szedtem vegig.
2010. nov. 10. 14:25
 2/2 eszo ***** válasza:

szerintem örülj, hogy ennyire foglalkoznak az orvosok veled..

másnak csak ezeket írják, aztán vagy segír, vagy nem!

remélem a következő babával sikerrel jársz!

2010. nov. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!