Miért ilyen gonoszak mostanában itt a válaszolok, anyukák, kismamák?
Számomra is meglepő. 2009-ben szültem a kisfiamat. A terhességem alatt elég sokat beszélgettem, kérdeztem, segítettem itt.
3 anyukával olyan jóban lettünk, hogy csapatot alkotva beszélgettünk, írtuk a napi eseményeket. 2 mai napig ismerősöm a facen.
Most visszatértem ide, mert lehet újra esedékes a babavárás téma.
HIHETETLEN sok rosszindulatú, flegma és paraszt válaszoló van itt.
Személy szerint sosem írnék egy kérdéshez választ, ha nem tudnék vele segíteni, még ha sokszor bicskanyitogató is egy-egy kérdés. Szerintem nekik sem kellene állást foglalni, ha a mondanivalójuk semmit sem ér!!!
Ez nekem is feltűnt!
2012- ben fedeztem fel az oldalt, akkor vártam a nagy fiam, sokat olvasgattam a témában, szerettem az oldalt, normális, segítőkész válaszok érkeztek.
Most viszont ritkán jövök fel az oldalra, mert mindig felhúzom magam a sok rosszindulatú válaszon.
Oké vannak bugyuta kérdések, de arra sem írnék soha bunkó választ, inkább semmilyet!
Meg régen pl mikor az volt a kérdés, vállalható-e albérletbe gyerek, a válaszok nagy része az volt, hogy persze, miért is ne. Mostanában erre a kérdésre, az a válasz, hogy micsoda felelőtlenség, soha...
Tehát pár éve teljesen más hozzáállású emberek jàrtak ide, nem azzal a céllal, hogy alázzák, bántsák a másikat szabadidejükben!
Sajnálom, hogy ilyen lett az oldal.
Remélem, lesz még a régi!
Én inkább azon lepődök meg, hogy manapság mennyi az életképtelen, magatehetetlen ostoba nő aki gyereket nevel. Komolyan, a gyerekük popóját is kb. netes segítséggel tudják csak kitörölni :(
Olyan kérdések hada van itt, hogy
- 7 évesemmel nyaralni megyek, mit vigyek neki? (volt olyan válaszoló aki annyira unatkozott (?), hogy leírta hogy póló, nadrág, törcsi, stb........
- milyen ételeket hozassak a kórházba anyummal? (erre akármit dobáltak vaktában a válaszolók, mindenre ráköpte hogy "azt nem szeretem"... komolyan, SENKINEK nem jutott előttem eszébe azt válaszolni hogy AMIT SZERETSZ!
- szerintetek a lányomnak jó lesz ha maci anyagból lesz oviszsákja? (ezt valóban idegen netezők kell hogy eldöntsék mert ők jobban ismerik a kérdező gyerekét)
És ez nem a legalja! Régen az anyák sokkal életrevalóbbak, értelmesebbek voltak. Valódi kérdések voltak itt, nem ilyen elképesztő ostoba nők döntésképtelenségei. Arról nem is beszélve, hogy hányan nem tudnak b*ss.s elszámolni KETTŐIG. Nem tudnak megszámolni 2 csíkot egy teszten..
És ezek gyereket nevelnek. Ez sokkal borzalmasabb mint ha bunkó válaszok jönnek az ilyen ostobenkó "kérdésekre". Azért ilyen sötétek a mai gyerekek mert az anyjuk ilyen sötét.
A másik amitől felmegy az agyvizem az a hülye lepontozósdi. Hogy a sok dedósagyúnak nincs jobb dolga. Írok egy teljesen semleges választ amivel nem lehet senkit megbántani, nem bunkó vagy sértő, és a sok idióta lepontoz. Pl 2-vel fentebb, meg úgy bárhol.
Bár lehet most az volt a baj, hogy rávilágítottam hogy az elmebajosok idejárnak tombolni :) Én kérek elnézést...:)
A kérdéseket is megnézted, ahová bunkó, paraszt stb.kommenteket írnak??
Szerintem nem véletlen. Ugyanis normális kérdésre normális válasz születik!
De az ilyen "két hete dugtam, most kéne megjönnie, nem védekeztünk, de a pasim csak kicsit ment el bennem, lehetek terhes, félek" szintű kérdésre őszintén mit lehet válaszolni??
Vagy a hisztikirálynők, illetve rongyrázók kérdései is hasonló reakciót váltanak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!