Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem kamu?

Csak szerintem kamu?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már másodszorra vagyunk egyszerre terhesek. Már az előző alatt is folyton azzal szekált,hogy túl sokat híztam, meg most is. Júliusban fog szülni, és váltig állítja, hogy eddig ő csak 2 kg-ot hízott. Abszolút nem sportos alkat, teljesen átlagos kismama. Szinte bizos vagyok benne, hogy kamuzik, csak hogy engem bosszantson. Szerintetek is?
2018. máj. 23. 13:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó itt mindenki le lett pontozva. A kérdező azt várta hogy szidjuk a "barátnőt" de ehelyett mindkettőjüket gyerekesnek tartjuk (mert pont úgy viselkednek).
2018. máj. 23. 20:12
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szép dolog a barátnőnek állandóan ezzel a súly dologgal jönni. Még az is lehet, hogy csak 2 kg-t hízott, ki tudja. Én egész terhesség alatt 6 kg-t híztam, 9 kg jött le, azaz 3-at fogytam, pedig vékony voltam akkor is. Ez az egész kg dolog engem folyamatosan nyomasztott tavaly is, mert a védőnőnek állandóan a mániája volt, holott érdemleges munkát nem igen végzett. Mondjuk ebbe most ne menjünk bele. Kérdező, hagyd a fenébe a babád legyen egészséges.
2018. máj. 26. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!