Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem kamu?

Csak szerintem kamu?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már másodszorra vagyunk egyszerre terhesek. Már az előző alatt is folyton azzal szekált,hogy túl sokat híztam, meg most is. Júliusban fog szülni, és váltig állítja, hogy eddig ő csak 2 kg-ot hízott. Abszolút nem sportos alkat, teljesen átlagos kismama. Szinte bizos vagyok benne, hogy kamuzik, csak hogy engem bosszantson. Szerintetek is?
2018. máj. 23. 13:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

Mi nem ismerjük a barátnődet. Te tudod hogy nézett ki nem terhesen, meg hogy néz ki terhesen. Még ilyen kérdést!

Engem az érdekelne, hogy hogyan lett az hogy másodszorra is egyszerre vagytok terhesek? Összebeszéltetek vagy teljes véletlen?

2018. máj. 23. 13:45
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy nagyon jó kérdés! Ha linkelsz előtte-utánna képeket mindkettőtökről, akkor ezt mi meg is válaszoljuk!
2018. máj. 23. 13:47
 3/22 A kérdező kommentje:

Teljesen véletlen, hogy egyszerre jöt össze....van némi eltolódás is, mert ő július én szeptember....írtam,higy teljesen normál alkat, nem egy sportos típus....csak úgy érzem, hogy engem.akar túl licitálni,hogy ő milyen szuper én meg mennyire leszarok mindent.....

Csak azért nem hiszek neki, mert egy kb 30 hetes terhességnél kb a gyerek maga 2 kg, és akkor nem beszéltünk a magzatvízről, placentáról stb.....

Bosszant, hogy hülyének néz, és tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy átlagos nőnél ilyen van-e....

2018. máj. 23. 13:50
 4/22 A kérdező kommentje:
#2 sajnos nincs kpzös kép, nem szeret fényképezkedni....
2018. máj. 23. 13:51
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Nekem igaz nem a barátnőm, de van egy ilyen lány ismerősöm. Mindig küldi a képeket, hogy “jaj, már 5 kilót hízott meg 6-ot...” Ő nagyon figyel, minden jót megvon magától. 11 héttel van elöttem. Én 20 hetes vagyok, Ő 31 hetes. 7 kilót hízott, én is 7-et, csak hát más, mert máshol tartunk. Ha erről beszél adom alá a lovat, hogy “jaj, de ügyes vagy” és mondom Neki, hogy hát én elég sokat eszem és nagyon élvezem. Amúgy előző terhességemnél is feljött 25 kiló, 6 héttel utána már a kezdő (57 kg) súlyomnál voltam. Amúgy engem mondjuk tényleg nem érdekel, hogy mennyit hízom, mert előzőleg is vizes voltam és élvezem a kajálást, hogy nem figyelek minden morzsára. Sporttól sajnos el vagyok is vagyok tiltva. Miért zavar, hogy keveset hízott, ha igaz, ha nem?!
2018. máj. 23. 13:58
 6/22 anonim ***** válasza:
62%
Én összesen 5 kilót híztam terhesség alatt,10 ment le szüléssel.20 hetesen még mindig annyi kiló voltam,mint mikor teherbe estem.Lehet simán mínuszba menni.Lehet hányt sokat vagy nem volt étvágya.Szóval nem kizárt.De ezt kép nélkül nem lehet megmondani.
2018. máj. 23. 14:00
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, nem is érdekes ki mennyit hízott, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az azért figyelemre méltó, hogy barátnődként emlegeted, holott láthatóan ikább vetélytársak vagytok. Mi értelme azon versengeni, hogy ki mennyit hízott? Elmondom, semmi! Olyan barátnő sem kéne, akinek eszébe jut ilyen fszságból versengést csinálni.

Ha ő 2kgot hízott szerinte, akkor annyit. Hagyd rá, mit kell erről még kérdést kiírva pörgetni magad?

2018. máj. 23. 14:01
 8/22 anonim ***** válasza:
39%

Én sokáig csak fogytam terhesen. Kb a terhesség 6. hónapjától kezdtem hízni. Összesen 8kg-t,amiből 3300gr a gyerek volt,plusz lepény,víz...

Teljesen normál testalkatú vagyok,nem sportolok rendszeresen.

Enni ettem rendesen,csak az édes íztől undorodtam végig.

2 évig szoptattam,azalatt szüléstől számítva még fogytam 13 kg-t. Most vagyok 62 kg. Szóval ilyen is van.

2018. máj. 23. 14:03
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Ja,és 1x sem hánytam,mégcsak nem is èmelyegtem.
2018. máj. 23. 14:03
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem versengek, igazából nem is érdekelne, ha nem nyaggatna, meg nem érezném úgy, hogy hülyének néz.....a témát mindig ő hozza fel amúgy, nem is értem mit élvez ezen.......

Tényleg csak az bosszant, hogy úgy érzem hülyére vagyok véve......

2018. máj. 23. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!