Csak szerintem kamu?
Mi nem ismerjük a barátnődet. Te tudod hogy nézett ki nem terhesen, meg hogy néz ki terhesen. Még ilyen kérdést!
Engem az érdekelne, hogy hogyan lett az hogy másodszorra is egyszerre vagytok terhesek? Összebeszéltetek vagy teljes véletlen?
Teljesen véletlen, hogy egyszerre jöt össze....van némi eltolódás is, mert ő július én szeptember....írtam,higy teljesen normál alkat, nem egy sportos típus....csak úgy érzem, hogy engem.akar túl licitálni,hogy ő milyen szuper én meg mennyire leszarok mindent.....
Csak azért nem hiszek neki, mert egy kb 30 hetes terhességnél kb a gyerek maga 2 kg, és akkor nem beszéltünk a magzatvízről, placentáról stb.....
Bosszant, hogy hülyének néz, és tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy átlagos nőnél ilyen van-e....
Nézd, nem is érdekes ki mennyit hízott, hiszen nem vagyunk egyformák!
Az azért figyelemre méltó, hogy barátnődként emlegeted, holott láthatóan ikább vetélytársak vagytok. Mi értelme azon versengeni, hogy ki mennyit hízott? Elmondom, semmi! Olyan barátnő sem kéne, akinek eszébe jut ilyen fszságból versengést csinálni.
Ha ő 2kgot hízott szerinte, akkor annyit. Hagyd rá, mit kell erről még kérdést kiírva pörgetni magad?
Én sokáig csak fogytam terhesen. Kb a terhesség 6. hónapjától kezdtem hízni. Összesen 8kg-t,amiből 3300gr a gyerek volt,plusz lepény,víz...
Teljesen normál testalkatú vagyok,nem sportolok rendszeresen.
Enni ettem rendesen,csak az édes íztől undorodtam végig.
2 évig szoptattam,azalatt szüléstől számítva még fogytam 13 kg-t. Most vagyok 62 kg. Szóval ilyen is van.
Nem versengek, igazából nem is érdekelne, ha nem nyaggatna, meg nem érezném úgy, hogy hülyének néz.....a témát mindig ő hozza fel amúgy, nem is értem mit élvez ezen.......
Tényleg csak az bosszant, hogy úgy érzem hülyére vagyok véve......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!