A lusta kismama tényleg túlhordja a babáját? Vagy csak kamu?!?
Mai napon azt mondták nekem hogy 38hetes léttemre milyen nagyon fitt vagyok és hogy biztosan hamarabb lesz meg a cseppem. Ergo a lustább kismamák túlhordják?!?!
Szerintem hülyeség de azért tapasztalatokat várnék. 😊
Nem igaz, akkor még mindig terhes lennék. :D
egy 9 hónapos kisfiú anyukàja
Ekkora hatalmas baromságot ritkán hallok.
Én is nagyon fitt kismama voltam, mégsem akart kibújni a lányom a 40 héten sem.
Szerintem kicsit félreértetted. Azt szokták mondani, ha fitt vagy, akkor hamarabb meglesz a baba: gyorsabb lesz a szülés. Mondjuk én ebben sem látok sok logikát.
Azt is kifejthetnéd, hogy milyen a "lusta kismama"? Mondjuk a húgom végig feküdt néha heteket is, csupán azért, hogy megmaradjon a baba. Akkor ő most lusta?
Elhiszem, hogy szeretnéd fényezni magad, de hidd el, hogy nincs köze egymáshoz a kettőnek. Ha így lenne, akkor a második, harmadik babák a nyolcadik hónapot se húznák ki odabent, mert nem hogy lustálkodni, sokszor pisilni sincs idő. ;)
Milyen a lusta kismama???
Mert van aki azért fekszik mert különben a baba életét kockáztatná.
Én pl két vetélés után nem fogom azért kockáztatni a kicsi életét mert valakinek nem tetszik hogy többet pihenek..... Az ilyenek mehetnek a pi.csába.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!