Van egy kutyusom bent hagytam ejjel nem voltam itthon es bekakilt mindenfele en szedtem ossze szagoltam azt is meg a hipot is,5hetes kismama vagyok ugye nem lehet baj ebbol?
Gondolom, te gondoztad eddig is a kutyát. Eddig hogyan szedted össze?
Nekünk kertben (is) van a kutya, bizony ott is össze kell szedni a végterméket. Felveszek egy olyan gumikesztyűt, ami a benzinkutakon is van, és abban oldom meg.
Takarítani is szoktam fertőtlenítőkkel is, szintén kesztyuben.
A baba jól van. :))
Ettől biztosan semmi baj nem lesz.
14 hkm
Nem.
Mondok durvábbat, hogy megnyugtassalak: nyaralni mentünk, mivel terveztük a gyermekvállalást, eléggé belecsaptunk a lecsóba. 10 napig folyamatosan ittunk, cigiztünk, szívtunk. Plusz a napallergiám erősen kijött, így antihisztamint is szedtem.
Hazaértünk, két nappal később kellett volna megjönnie. Nem jött. Pozitív teszt.
Azóta 3 éves, makkegészséges fizikailag és értelmileg is (értelemszerűen a fenti "jóságokat" azonnal elhagytam). Az orvosnak is említettem, aki mosolyogva vállat vont, hogy 6-7. hétig szinte semmi sem árt, kivéve a keménydrogok (heroin, stb.), úgyhogy erősen kétli, hogy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!