Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok,...

5 hetes kismama vagyok, nagyon sokat sresszelek idegeskedek sirok csaladi okok miatt. Arthat a babanak? (

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Igen!!!
2016. szept. 12. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos árthat neki!

Próbálj kicsit megnyugodni a baba érdekében!

2016. szept. 12. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Igen. ADHD-t okozhat. Keress fel egy pszichológust!
2016. szept. 12. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Egészséges terhességnek nem fog ártani! Egyedül maradtam terhesen, nem részletezném és egészségügyi okokból még veszélyeztetett terhes is voltam. Sokat sírtam és idegeskedtem. Egészséges fiam született 41 hétre.
2016. szept. 13. 06:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Kivancsi lennék, hogy ki olyan okos, hogy ugy érzi, az osszes hozzászólást lepontozhatja. Ha valami nek tetszik, lehet ellenvelemenyt is írni.

Egyebkent pedig a szűk csaladi körömben sajnos előfordult olyan, hogy a terhesseg alatt anyuka vegig idegeskedett es stresszelt, ennek következtében a gyermek problémás lett, később ideggyengeséget allapitottak meg nála, amit erre vezettek vissza. Persze nem törvényszerű, de sajnos elofordulhat....

2016. szept. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!