5 hetes kismama vagyok, nagyon sokat sresszelek idegeskedek sirok csaladi okok miatt. Arthat a babanak? (
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 22:22
2/5 anonim válasza:
Sajnos árthat neki!
Próbálj kicsit megnyugodni a baba érdekében!
3/5 anonim válasza:
Igen. ADHD-t okozhat. Keress fel egy pszichológust!
4/5 anonim válasza:
Egészséges terhességnek nem fog ártani! Egyedül maradtam terhesen, nem részletezném és egészségügyi okokból még veszélyeztetett terhes is voltam. Sokat sírtam és idegeskedtem. Egészséges fiam született 41 hétre.
5/5 anonim válasza:
Kivancsi lennék, hogy ki olyan okos, hogy ugy érzi, az osszes hozzászólást lepontozhatja. Ha valami nek tetszik, lehet ellenvelemenyt is írni.
Egyebkent pedig a szűk csaladi körömben sajnos előfordult olyan, hogy a terhesseg alatt anyuka vegig idegeskedett es stresszelt, ennek következtében a gyermek problémás lett, később ideggyengeséget allapitottak meg nála, amit erre vezettek vissza. Persze nem törvényszerű, de sajnos elofordulhat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!