Csak szerintem kamu?
Figyelj, ezt mi nem tudjuk igy eldonteni, de nem is kell.
Tulajdonkeppen csak rajtatok mulik, hogy ez a hizas mennyire marad meg hosszutavon.
Ha egeszsegugyi kockazata nincs, akkor lehet hizni terhesen, csak szules utan kell megtalalni a modjat annak, hogy az ember leadja a felesleget es ne halmozza ra meg azt, ami majd idovel feljon. Mert bizony ahogy oregszunk egyre konnyeben jonnek fel a kilok, egyre jobban ragad a zsir es olyan helyekre, ahol pont nem elonyos, leadni meg egyre nehezebb. Ezert jo, ha az ember szules utan “rendbe” eakja a testet es nem csak a kulcsin miatt, hanem egeszsegugyi okok miatt is.
Szoval inkabb a gyerekek megszulete utan fel evvel-egy evvel erdemes megnezni, hogy ki hol tart.
Nekem nem baratnom, hanem csaladtagom csinalta ezt velem, csak meg durvabban. Nagyon sokszor zaklatott, amikor az elso gyereket vartam, hogy sokat hizok, tonkreteszem magam, cukros leszek, beteg lesz a gyerek, toxemias leszek, stb. Olyan durvan csinalta, hogy en mar nem beszeltem vele egy ido utan es jo sokaig tartott, mig nagyjabol kibekultunk.
Hozzateszem, tenyleg hiztam, de messzirol sem veszelyesen sokat.
O allitotta, sot, mai napig allitja, hogy mindegyik terhessege alatt csak 8 kilot hizott, mert annyit engedett neki az orvos.
Ennek ellenere kb 30 kiloval tobb, mint elso gyerek elott, mindezt ugy, hogy akarhanyszor talalkoztunk az elmult 5 evben mindig epp fogyokurazik...
En ugyanannyi vagyok, mint lanykoromban, pedig felettem is elszallt 15 ev, en is 3 gyereket szultem es nem 8 kilot hiztam a terhessegek alatt.
Nekem van ismerősöm aki szintén 2 kg-ot hízott, simán előfordul az anya fogy. A baba attól még elveszi ami kell neki.
Mindenesetre az írásod alapján ti baromira nem vagytok barátnők. Versengés, irigység, beszólogatás, netes kibeszélés, hazugnak nevezés, uhh....mindketten rettenetes "barátnők" vagytok bocs.
Az nem szép, hogy bosszant vagy leszól téged.
Én 21 hetes vagyok és -4kg ahol járok, első 13 hétben 5kg fogytam majd megálltam és az elmúlt kb 2 hétben híztam 1kgt.
De azért nem is vagyok épp sovány vagy sportos. Így alakult,lehet a végére sok lesz.
Magaddal törődj, ne másokkal. Amíg az orvosod nem szól addig minden rendben van!
Egyrészt embere válogatja, hogy ki milyen alkat.
Másrészt, ha ennyire zavar, mi a jó életnek tartod vele a kapcsolatot? Függetlenül a helyzettől. Ha számodra megterhelő a vele való kapcsolat, önmarcangolás és dühöngés helyett miért nem szakítasz meg vele minden kapcsolatot? Ez lnne a logikus döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!