Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánikoljak vagy nyugalom?

Pánikoljak vagy nyugalom?

Figyelt kérdés

Parommal reggel együtt voltunk, es most egy órája észrevettem hogy mintha iszonyú minimalis barnás, sötét sárgás lenne a folyasom. De wc papiron semmi se latszik. Es látszik hogy egyszer jott valami aztan azota semmi.

Holnap megyek a korhazba ultrahangra, ott elég ha megnezik?

Amugy elvileg van egy vérzékeny polip a mehszajamon, de az orvos azt mondta kicsi es hogy engedelyezi az együttlétet. Par hete volt ez. Azota lehet nagyobb lett?

20.hetes terhes vagyok

2018. máj. 23. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Én inkább most mennék, főleg 20 hetesen, még mielőtt elvetélsz.
2018. máj. 23. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha iszonyú minimális akkor nem mennék, ha valóban van valami akkor mennék.
2018. máj. 23. 13:34
 3/4 A kérdező kommentje:
NAgyon minimális most hogy nézegetem, inkább a mustársárga és a nagyon világos barna között van...Figyelgetem magam, és ha van valami, úgyis holnap megyek a kórházba, megnézetem magam. HA nem lesz semmi, akkor nem aggódok.
2018. máj. 23. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen délután anno. Éjszaka vérzésre váltott :(

Másnak meg elmúlik. Szóval ez abszolúte ezer %-osan terhességtől és a te saját szervezetedtől függ, hogy mi okozta!

2018. máj. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!