Mit csináljak, hogy ne pánikoljak?
Sokmindent lehet használtan is venni fél áron, mert nagyon sok mindent rövid idejig hasznàl az ember!!!
Számolj!
Mennyi a keret, mit kell venni, mi mennyi ujjonan, használtan...
Pl. Én babakocsit használtan vettem, egy 200.000 Ft-os kocsit 65.000-ért, semmi baja, még a garancia papírokat is megkaptam hozzá!!!
Baba bútor szettet neten vettem, de 70.000 volt ujjonan a kiságy, matrac, baldahin, ágynemű, pelenkázó, pelenkázó feltét, gardrób szekrény!
Kádat álvánnyal ujjonan vettük. Mikrós sterilizáló használtan fél áron, cumisüveg 2 ujjonan. 10 textil pelenka ujjonan, pléd használtan 2db 1000 volt.
Ruhákat használtan. 10 body, 10 napozó, 10 rugi, 5 kantáros nadrág, 5 pamut madrág, 10 hosszú ujjú, kocsi kabát, sapka, 20.000 volt.
Tescoban hálóing 2000, 3-at vettem tegnap, melltartó betét, 40 db 800 ft, tena lady 800 Ft, 1500 Ft 5 db pamut bugyi, más nem is kell!!!
Amit még szeretnék, elektromos mellszívó, de azt majd az anyaságiból megveszem, addigra meglátom mennyi tejem lesz, kell-e. Kézit nem veszek, az első gyereknél semmit sem ért!
4. na és a babakád, törölköző, fürdőlepedő, pelenkázó, vízhőmérő, kis zokni, kis sapka, stb. ezek is első naptól kellenek. nem támadásból írom, csak én is aggódom egy kicsit, h hazahozzuk a kórházból és ránkszakad, h mi mindent felejtettünk el. azért annyival nem lehet belevágni, amit te felsoroltál...
30 hkm
Sosem gondoltam volna,hogy a szoptatóspárna jó ötlet.De annyira nyom a gyerek az oldalamnál,hogy most azt hiszem ez igencsak jól jönne,hogy támassza a hasam,mert már csak 1 féle képpen tudok aludni.can,hogy már úgy sem. :/
De sajna kölcsőnbe nincs kitöl kérni.
4-es vagyok, s ha jobban elolvasod, pelenkázó járt a bababútor szetthez!
Törölközője csak van otthon az embernek!
Vízhőmérő nem fontos, csak érzi az ember hogy meleg, hideg, vagy langyos a víz!
Mindjárt szükök, de nem érzem hogy bármi is hiányozna, s ne lenne olyan, amit ne tudnék beszerezni mikor kellen.
Kiskád sem lètszükség, de van, de az első gyereket is Maminál a labórban fürdettük... mindent meg lehet oldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!