Kinek hányadik héten mondta meg a doki a baba nemét?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 11:17
11/22 anonim válasza:
Fiam 12 hetesen, lányom 18 hetes uh-on mutatta meg magát.
12/22 anonim válasza:
A z elso gyermekemet a 19. heten, a masodiknal azt szeretnem, hogy meglepi legyen.
13/22 A kérdező kommentje:
Nekem is van már két kisfiam. Mind a kettőt a 18.heten mondta meg a doki. Most várandós vagyok ismét. 15 hetesen megyek dokihoz azaz hétfőn :) Kicsit kíváncsi vagyok tud e már nekem vlmit mondani majd.
Köszönöm a válaszokat
2018. máj. 23. 13:17
15/22 anonim válasza:
16 hetes UH-n megmutatta magát az első fiam, s most is a 16. héten mér azt mondta a dokim, hogy fiú és a a 20 hetesen is.....majd kiderül ☺ de 16 hetesen már látni ez a lényeg
16/22 anonim válasza:
12 hetesen a lányomra mondta, hogy 100%, hogy lány.
12 hetesen a fiúnkra, hogy 100%, hogy fiú.
A Hajdú Krisztina doktornő volt, szerintem Ő a legnagyobb zseni:).
17/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lehet megkeseredett ember aki ezeket a válaszokat lepontozta... Ez legyen a legnagyobb örömre. :D
18/22 anonim válasza:
Nekünk a 18. hétig fiút mondtak. Aztán költözés miatt orvost váltottam, majd a 20. heti ultrahangon közölte az orvos, hogy 100% kislány. Tényleg kislány lett. :)
19/22 anonim válasza:
Nekünk 16 hetesen azt mondta az orvos, hogy 90%, hogy fiú. Azóta nem voltam még. Majd kiderül. 😃
20/22 anonim válasza:
Mindkét gyereknél a 15. héten 100%-ra megmondták (egyik fiú, másik lány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!