Mit csináljak a lábfejemmel? Vizesruha? Nagyon be van dagadva!
Figyelt kérdés
37+4 hkm vagyok. Hála istennek eddig megúsztam ezeket a dolgokat, de kb 2 órája vettem észre hogy a lábfejem be van nagyon dagadva! Hallottam hogy fel kell rakni, de ennél többet nem tehetek? A vizesruha nem jó rá? Mennyi idő után várhatom hogy visszahúzódik? KÖSZI ELŐRE IS!!!!!2010. jún. 14. 19:30
11/13 anonim 

válasza:

12/13 anonim 

válasza:

Állítólag a meggy is vízhajtó. Nekem 2-3 napig vizesedett, dagadt a lábam, mire rájöttem, hogy valószínűleg nem kellett volna görögdinnyét ennem. Amióta nem eszem, elmúlt a vizesedés is. 36+5 hetes km
13/13 anonim 

válasza:

Hát sajnos ez ilyenkor már "normálisnak" mondható. Minél többet dolgozok annál jobban bedagad, ha lightosabb napom van akkor csak egy picit. Meg a meleg is rátesz. Próbálj te is minél többet pihenni felpolcolt lábakkal. Már nincs sok hátra.
Szintén 37 h km
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!