Mit csináljak a lábfejemmel? Vizesruha? Nagyon be van dagadva!

Felpolcolni jo magasra, VIZES RUHA ÉS BOKA KÖRZÉS, AKKOR ELÖBB KIMEGY SZÖVETEK KÖZÜL A folyadék, és ha naponta egy almát megeszel, az kicsit vizhajto.
34 hetes

Sziasztok!
èn is ezzel kuszkodom.....Vèdono ès a doki azt mondtàk polcoljam fel ès borogassam, mellette mèrjem a vèrnyomàsom naponta tobbszor ès ha tobb alkalommal is magas (150/90 folotti) akkor azzonnal hivjam a dokit.Pihenek,polcolom,borogatom, de ettol a nagy melegtol csak egyre nagyobb lett. Ugyhogy most ezt a kàposztaleveleset èn is kiprobàlom, hàtha jo lesz :)

nekem még azt mondták minél több gyümölcsnapot próbáljak meg beiktatni, jó lett volna ha heti 2-t tudok tartani, de én csak heti 1-et csináltam, nem sokat ért sajnos
ja és nem szabad fűszeres kaját enni, és lehetőleg a sót is teljesen ki kéne iktatni
jó vízhajtó még a petrezselyem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!