Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a lábfejemmel?...

Mit csináljak a lábfejemmel? Vizesruha? Nagyon be van dagadva!

Figyelt kérdés
37+4 hkm vagyok. Hála istennek eddig megúsztam ezeket a dolgokat, de kb 2 órája vettem észre hogy a lábfejem be van nagyon dagadva! Hallottam hogy fel kell rakni, de ennél többet nem tehetek? A vizesruha nem jó rá? Mennyi idő után várhatom hogy visszahúzódik? KÖSZI ELŐRE IS!!!!!
2010. jún. 14. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia!Jó neked.Én még csak 30hetes vagyok,de már nekem is dagad a lábfejem.Azt mondják,hogy ilyenkor fel kell pócolni.Szerintem a vizes ruha is jó rá valamennyire,majd én is kipróbálom.Szülés után elmúlik,bár van olyan ismerősöm,akinek utána is dagadt volt 2-3hétig.
2010. jún. 14. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Felpolcolni jo magasra, VIZES RUHA ÉS BOKA KÖRZÉS, AKKOR ELÖBB KIMEGY SZÖVETEK KÖZÜL A folyadék, és ha naponta egy almát megeszel, az kicsit vizhajto.

34 hetes

2010. jún. 14. 19:40
 3/13 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A GYORS VÁLASZOKAT!! ARANYOSAK VAGYTOK!! :-D)
2010. jún. 14. 19:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy az előttem válaszolók írták, az mind jó. Nekem még 28-29 fokos lábfürdő az ami segít, illetve a vizes ruhjás borogatás.
2010. jún. 14. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon be van dagadva akkor orvos!!!
2010. jún. 14. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Most olvastam a Maximába, hogy a káposztalevél nagyon jó dagadt bokákra. Próbáljátok ki, hátha. Meg kell kicsit tördelni, hogy kijöjjön a leve, aztán rákötni a bokára.
2010. jún. 14. 20:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Érdekes! :-D) KÖSZI!!
2010. jún. 14. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

èn is ezzel kuszkodom.....Vèdono ès a doki azt mondtàk polcoljam fel ès borogassam, mellette mèrjem a vèrnyomàsom naponta tobbszor ès ha tobb alkalommal is magas (150/90 folotti) akkor azzonnal hivjam a dokit.Pihenek,polcolom,borogatom, de ettol a nagy melegtol csak egyre nagyobb lett. Ugyhogy most ezt a kàposztaleveleset èn is kiprobàlom, hàtha jo lesz :)

2010. jún. 14. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
39hkm Ez lemaradt :)
2010. jún. 14. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:

nekem még azt mondták minél több gyümölcsnapot próbáljak meg beiktatni, jó lett volna ha heti 2-t tudok tartani, de én csak heti 1-et csináltam, nem sokat ért sajnos

ja és nem szabad fűszeres kaját enni, és lehetőleg a sót is teljesen ki kéne iktatni

jó vízhajtó még a petrezselyem

2010. jún. 14. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!