Terhesség elején normális az enyhe barnás-sárgás folyás?
Pár napja vettem észre,egész nap van,eléggé kevés,de azért látszik,hogy barnás.
Más tünetem nincs.
Veletek is volt ilyen?
A barnás folyás nem normális a terhesség egyik szakaszában sem!
Én a helyedben felhívnám a dokit!!!
Nekem tavaly nyáron volt barnázásom, sajnos nem marad meg a babám!
Természetesen nem ijesztgetni akarlak, csak óvni, hogy megelőzd az esetleges baj!
Boldog babavárást!
Nem mindegy honnan jön az alvadt vér vagy is barnázás. Nekem volt az elején és csak a méhszáj kívülröl volt érzékeny így a pukizástól barnáztam. A doki nem is mondta hogy pihanjek mert a méhben minden rendben volt nem onna jött. A barátnömnek is volt de neki a placenta volt bevérezve, 4 hetet feküdt vele, de felszívodott.
Szóval mindenképpen mutasd meg sürgösen dokinak. Addig is csak pihenj.
Szia!
Nekem az 5. héttől a 14. hétig volt mindennapos a barnázás, már azt hittem soha nem lessz vége!
A vizsgálatok rendben voltak, a baba nőtt! Akkor az orvos elmagyarázta, hogy pontosan mi történik ilyenkor, tehát megnyugtatott!
Mindenképp lásson téged is a nőgyógyászod, számtalan oka lehet a barnázásnak!! Ha nincs görcs, vérzés, akkor nagy baj sincs!
Jó egészséget kívánok!
Szia! nem akarlak megijjeszteni..de velem is ez volt..mindenki nyugtatott, hogy amíg nem görcsöl nem vérzik nincs gond! mégis gond lett!!!!
pont egy hete vetéltem el, amit műtéttel kellett befejezni!
Kérlek mielőbb menj be dokihoz! akár ambullanciára, vagy ügyeletre!
4 hetes + pár napos voltam mikor elkezdődött..eleinte csak ahogy írtad..halvány barna, nyákos..be is mentem ügyeletre, de mivel még nagyon korai volt nem mondott semmit. 1 hét múlva uh! addig folyamatosan barnáztam...
az uh-on minden ok volt, bár még az is eléggé korai volt 5+2 hét..azt mondta a doki, még képlékeny!De a barnázásra nem tudott mit mondani.
Aztán uh utáni nap jött egy kis véres is..na akkor megint beparáztam--irány az ügyelet!
ott is uh-oztak, és az előző napi kis gyűrűm, amibe kellett volna lenni a babának már alig látszott..
Akkor elmondta a doki, hogy reménykedni lehet, de nem nagy az esély, hogy megmarad..el vagyok savasodva és kaptam tőle egy listát a lugosító ételekről..
ez volt szombaton.
hétfőn ( 1 hete ) eljöttem dolgozni, de 10 ó-kor nagyon begörcsöltem..be kellett vinni a kórházba..ott is fogtak és megműtöttek..
Bocs hogy ilyen sokat írtam, de..kérlek ne halogasd a vizsgálatot és erősködj!! ne hagyd magad lerázni!
én sajnos hagytam..ha az első vizsgálatnál máshogy állnak hozzám, és kapok vmi magzatvédőt, vagy sárgatesthormon erősítőt..akkor lehet hogy még ma is terhes lennék!
persze ezekről a gyógyszerekről csak később kaptam tudomást!
Szorítok neked nagyon!
De ne hagyd, hogy azt mondják, hogy ne törődj vele!!
A barnázás,vérzés,rózsaszínezés egyéb dolgok semmiképp nem normálisak terhesség alatt.
Tessék hamarabb dokihoz menni,akár ügyeletre.(ha fontos a terhesség megtartása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!