Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti kisebb...

Terhesség alatti kisebb "éhezések" Vezethet odáig hogy nem lesz tejem?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy nem tudom azt enni amit akarok.

Hisz csak az van ami van.

És lehet pont nem bírom azt stb.megenni

Vagy ha nem tudok csak pl. Egy szelet csirkeszarnyhoz

Par szelet gofirhoz

Es egy tolcserfagyihoz

Jutni egy nap

Az mennyire befolyásolja lesz e tejem.

A családom azt mondja lesz tejem biztos.

De szerintem így alultáplálva 45 kilósan holott 4 hónapos vagyok.

Nem fogok várhatóan csak max.5 kilót ha hízni

20 éves vagyok.

2018. máj. 6. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most nem értem. Nincs pénzed kajára?

Anorexiás vagy?

Tartanak a rosszullétek?

Nem mindegy.

2018. máj. 6. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért nem eszel rendesen?
2018. máj. 6. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Inkább nem fejlődik majd rendesen a gyerek
2018. máj. 6. 22:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem magam gondoskodok igen.
2018. máj. 6. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Én nem a tejen aggódnék,ha éhezel a gyerek is éhezik. Nem kell zabálni,de egyél. Nem tudsz máshoz jutni? Más vásárol és nem vesz tápláló kaját? Fagyi az nem laktat.
2018. máj. 6. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is miért nem eszel normálisan, amiket írsz, az nem az.

Másodszor a helyedben nem azon aggódnék, hogy lesz-e tejed (azt a szülés utáni étkezés befolyásolja), hanem azon, hogy így a gyerek nem tud megfelelö fejlödni és emiatt nem lesz egészséges.

2018. máj. 6. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Két zsömlét és egy csomag felvágottat nem tudsz a boltban egyedül megvenni. Minek neked gyerek?
2018. máj. 6. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen anyagi és szociális helyzetbe vétek volt gyereket vállalni. Nem kapja meg a megfelelő tápanyagot,vitaminokat,fehérjét stb és nem fejlődik ki rendesen a csontozata,idegrendszere,szervrendszerei. Vagy fejletlenül, betegesen születik meg,vagy -legrosszab esetben-nem is tudod megtartnai a terhességet. Sürgősen beszélj a védőnővel vagy a családsegítővel,különben súlyos következményei lesznek. Nem a tejért kellene aggódnod,tápszer is van,hanem a babád egészségéért,életéért.
2018. máj. 6. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy ebből könnyen születhet beteg gyerek? Nem lesz ereje megfelelően fejlődni, vagy szimplán megszületni.
2018. máj. 7. 06:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan alakult így a helyzet, hogy még enni sem tudsz, nem akarok ítélkezni, de ezt nem szabad!

Muszáj valahonnan megfelelő ételhez jutnod, mert nagyon nagy bajok lehetnek ebből, még mielőtt eljutsz odáig, hogy egyáltalán felmerül a szoptatás kérdése.

Védőnő, családsegítő, APUKA??, rokon, barátnő, bárki aki eszedbe jut és tud segíteni, ha már megszületik az a szegény baba, ne ilyen miatt legyen beteg! :(

Nem vagy rosszul egyébként? Hogy bírod? Vagy csak néha néha vannak ilyen napok? Abból talán nem lesz baj, de ha ez rendszeres az nagy baj lenne!

2018. máj. 7. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!